Piirkonna parim liha. Mõistliku hinna ja kvaliteedisuhtega päevapakkumised. Olen aastaid olnud klient ja pole kunagi pidanud pettuma. Siirad tänud!
Tere, aitäh külastuse ja tagasiside eest. Crème brûlée puhul karamelliseerime suhkru alati vahetult enne serveerimist, et see oleks mõnusalt krõbe ja pakuks kontrasti kreemja vanillipõhjaga. Klassikaliselt ongi suhkrukiht pigem krõbe kui soe – kui see oleks liiga soe, muutuks ta kiiresti pehmeks ja kaotaks oma iseloomu. Samas mõistame, et ootused võivadki olla erinevad. Loodame, et külastate meid taas ja saame Teile pakkuda meeldivaid maitseelamusi! Lugupidamisega André Abner C’est La Vie by Kork
The chocolate dessert was fantastic but the other food wasn't very good. The lamb was much too salty.. The gravlax seemed to be smoked salmon.. The paparadelle was overcooked
Laua broneerimine oli lihtne. Teenindus sõbralik ja professionaalne. Toit ja serveering hea. Atmosfäär hubane. Oli meeldiv.
Sinimere karbid väga maitsvad, creme brülee puhul sooviks ,et karamellistunud suhkur on soe.
Kõik oli väga hea- teenindus ja väga maitsev toit. Väga rikkalik hommikusöök, Täname!!!!
Väga hästi grillitud lõhe, ahjujäätis midagi teistmoodi ja lahe, maitsev. Tulen tagasi.
Atmosfäär oli väga mõnus, muusika chill. Sai kenasti omavahel suhelda. Toit oli imehea.
Väga meeldiva atmosfääriga koht. Teenindus oli Pariisi vääriline ja joogivalik eriti hea. Toidud maitsvad, puhaste nootidega. Soovitan.
Broneeri laud restoranis, kus sind ootab hõrk toit ja lummav merevaade. Augusti soojad õhtutunnid on erakordselt kutsuvad — ära jäta võimalust kasutamata!
Viscosa Art Cafe – maitsete ja kunsti kohtumispaik! Tere tulemast Viscosa Art Cafe’sse – ainulaadsesse kohta, kus hea toit, loovus ja hubane atmosfäär põimuvad kokku meeldejäävaks elamuseks.
Veer Kitchen and Bar – mere maitsed ja meeleolu Koljunuki sadamas! Tule ja koge unustamatut maitseelamust mere kaldal – Veer Kitchen and Bar on peidetud pärl Koljunuki sadamas, vaid lühikese sõidu kaugusel Tallinna kesklinnast.