Vabalaud.ee keskkonna müügitingimused

29. juuni, 2021

Käesolevad Kasutustingimused reguleerivad Teenusepakkuja ja Kasutajate vahelisi suhteid Vabalaud.ee keskkonna kaudu pakutavate teenuste kasutamisel.

Reserveeringu teostamine
1. Klient avab soovitud Toitlustuskoha reserveerimisvormi
2. Klient sisestab nime, e-posti aadressi ja telefoni kontaktinfoks ning inimeste arvu, kuupäeva ja kellaaja soovitud külastusajaks. Kuupäeva valikul kuvatakse kliendile kellaaegade valikus ajad koos märkega "Online" või "Ooteajaga vastus". Antud märge indikeerib, kas reserveeringu kinnitus antakse automaatselt või tuleb oodata Toitlustuskoha töötaja kinnitust.
3. Kinkekaardi kasutussoovil tuleb sisestada kinkekaardi number vastavale väljale. Kinkekaardi lahter tuvastab vaid Teenusepakkuja kinkekaardi numbreid.
4. Lisainfo väljale saab kirjutada täiendavaid soove, mis edastatakse Toitlustkohale reserveerimisel.
5. Klient peab lugema läbi ja kinnitama antud Kasutustingimustega nõustumise.
6. Klient võib aktsepteerida oma e-posti aadressi lisamise Teenusepakkuja Uudiskirja.
7. Reserveerimise soovi kinnitab Klient vajutades nupule "Reserveeri".
8. Kui Toitlustkoht toetas automaatset (Online) kinnitamist, siis antakse Kliendile kohene tagasiside Reserveeringu edukuse kohta ekraanil. Samuti edastakse Kliendi poolt sisestatud e-posti aadressile Reserveeringu kinnitusleht.
9. Kui Toitlustuskoht ei toeta automaatset kinnitamist, saadetakse Kliendile e-postile Reserveeringu ootele määramise kiri.
10. Reserveeringu saab lugeda Kinnitatud Reserveeringuks, kui selle kohta saabub kinnituskiri peale Toitlustkohas otsust.
11. Reserveeringu kinnitusleht (ja kinkekaardi puhul ka Kinkekaart ise) on eelduseks Toitlustuskoha külastuseks. Kinnitusleht võib olla digitaalselt esitatav. Esimesena kinnituslehe esitanu loetakse õigeks.

Tasulise Reserveeringu teostamine
1. Klient avab soovitud Toitlustuskoha reserveerimisvormi
2. Klient sisestab nime, e-posti aadressi ja telefoni kontaktinfoks ning inimeste arvu, kuupäeva ja kellaaja soovitud külastusajaks. Kuupäeva valikul kuvatakse kliendile kellaaegade valikus ajad koos märkega "Online" või "Ooteajaga vastus". Antud märge indikeerib, kas reserveeringu kinnitus antakse automaatselt või tuleb oodata Toitlustkoha töötaja kinnitust.
3. Lisainfo väljale saab kirjutada täiendavaid soove, mis edastatakse Toitlustuskohale reserveerimisel.
4. Klient peab lugema läbi ja kinnitama antud Kasutustingimustega nõustumise.
5. Klient võib aktsepteerida oma e-posti aadressi lisamise Teenusepakkuja Uudiskirja.
6. Reserveerimise soovi kinnitab Klient vajutades nupule "Reserveeri ja maksa".
7. Klient suunatakse Ostukorvi ning saab jätkata Makse teostust või teostada veel mõni reserveering. Tasulised Reserveeringud on Ostukorvis ootel 15 minutit. Kui selle ajaga pole reserveeringute eest tasutud, tühistatakse need ja eemaldatakse Ostukorvist.
8. Maksete teostamisel kasutab Teenusepakkuja partnerina Maksekeskus OÜ infosüsteemi.
10. Klient saab kasutada järgmisi pangalinke:
-Eesti: Swedbank, SEB, Nordea, Danske, LHV, Krediidipank, Pocopay ja Liisi ID
-Läti: SEB, Citadele ja Nordea
-Leedu: Swedbank, SEB ja Nordea
-Soome: Nordea, Danske, Pohjola, Ålandsbanken, S-Pankki, Säästonpankki ja Handelsbanken
- krediitkaardid
11 . Maksekeskus OÜ maksevormil saab Klient valida erinevate pankade ja kaartide vahel ning teostada makse.
12. Peale edukat makset suunab Maksekeskus OÜ süsteem Kliendi tagasi Teenusepakkuja lehele ning teavitab reserveeringute kinnitamisest e-maili teel. Reserveeringu kinnitusleht saadetakse Kliendi poolt esitatud e-posti aadressile.
13. Reserveeringu kinnitusleht on eelduseks Toitlustuskoha külastusel. Kinnitusleht võib olla digitaalselt esitatav. Esimesena kinnituslehe esitanu loetakse õigeks.

Kliendi vastutus, õigused ja kohustused
• Tehes ettemaksu Teenusepakkuja kontole, nõustub Klient käesolevate kasutustingimustega.
• Klient kohustub edastama Teenusepakkujale enda kohta ainult tõeseid isikuandmeid.
• Reserveeritud lauast loobumine peab toimuma vähemalt 2 tundi enne kokkulepitud reserveeringu kellaaega.
Tasulistest reserveeringutest tasutud ettemaks ei kuulu tagastamisele. Kliendil on õigus anda reserveering üle kolmandatele isikutele. Kokkuleppel Kliendiga maksab ettemaksu tagasi Toitlustuskoht.

Makseid vahendab Maksekeskus AS. Tasumine toimub väljaspool vabalaud.eei turvalises keskkonnas – pangalingiga tasumisel vastava panga turvalises keskkonnas ja krediitkaardiga tasumisel Maksekeskus AS turvalises keskkonnas. Müüjal puudub Vabalaud.ee on isikuandmete vastutav töötleja ning edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.


Vaata ka teisi artikleid