Väga hubane hotelli restoran. Toit kindlasti maitsev, kuid viie tärni hinnangust jääb puudu maitseelamuse komponent. Põhiroa juurde ei tohiks restoran pakkuda lisandiks"friikartulid ketsupiga" - ei ole sobilik. Hea vein oli kahjuks 3 päeva tagasi otsa saanud. Oleks pidanud poest ise läbi kaima, see vein on letis olemas. Millele tahaksin eraldi 5 tärni anda on restorani enda kõrvitsasai, mis väärib kiitust.
Hea hinna ja kvaliteedi suhe, suudavad eristuda teistest restoranidest. Rõhk on kvaliteetsel lihal mida on oskuslikult valmistatud. Kiidan.
Teenindus oli tõeliselt sõbralik, abivalmis ja professionaalne. Oli tunne, et olime oodatud ja hoitud. See oli väga hea tunne.
Käisime isadepäeva puhul seekord Al Mare Grillis ja ausalt öeldes – vau. Tellisin grillitud tallekarree mis oli mahlane, suitsune ja nii pehme, et nuga polnud vajagi. Kaaslase Ribi liha kukkus kondi küljest lahti, siinkohal ma ei liialda, liha oli maitsev ja väga väga väga hõrk. Teenindus oli super sõbralik ja kogu koht mõjus mõnusalt hubaselt – hea muusika, soe valgus, täpselt selline õhkkond, kus tahaks veel kauaks istuma jääda. Hinnatase pigem madal.
Sattusime sööma küll kiirel ajal, aga kui olime oodanud 40 minutit, siis tuli teenindaja alles küsima, kuidas meil läheb ja teavitas viivitusest. Pasta juustuga oli sel korral kehva- mage, jahtunud kui lauda jõudis.
The holiday season is the perfect time to treat your loved ones to something truly special — and what could be better than a culinary experience at Estonia’s finest restaurants?
Estonia’s most beloved food event — FoodLover Restaurants Week — is returning on 11–22 February 2026!
Gobi is a contemporary Georgian restaurant that brings together the rich heritage of ancient recipes and the elegance of modern culinary art. Here, the spirit of Tbilisi, warmth, and authentic hospitality come together to create a truly memorable dining experience.