Reserveeri

Lummavate merevaadetega fine dining restoran ajaloolises Noblessneri sadamas!

Kokku hinnatud: 0

Peakokk Matthias Diether ja sommeljee Oskar Pihlik, Maître D' Kairi Normak

52

17 – 19

Staapli 4, Tallinn, Harjumaa, 10415
(Noblessneri sadamas)

E    
T     18:00 - 23:00  
K     18:00 - 23:00  
N     18:00 - 23:00  
R     18:00 - 23:00  
L     18:00 - 23:00  
P    

+372 513 5786, [email protected]

Lisateenused
wifi, internet, inva wc, merevaade, ligipääs ratastooliga, kinkekaart, kamin, ärikohtumised

Lastele
-

Suhtluskeel
eesti, vene, inglise, soome, saksa

Makseviis
kaardimaksed, sularaha, ülekanne

Märksõnad
-

180° on Michelini tärniga pärjatud Matthias Dietheri ja tema pühendunud meeskonna looming. Peakoka ambitsioon ei ole kohalikku köögikunsti sammu võrra edasi aidata, vaid soov viia see uuele tasemele - muutes õhtusöögi unustamatuks seikluseks kõigi meelte jaoks.

180° on lummavate merevaadetega fine dining restoran ajaloolises Noblessneri sadamas. Avatud köök ja elegantne degustatsioonimenüü pakuvad toiduarmastajale lisaks maitseelamustele ka visuaalset naudingut.

Uuenduslikud kulinaarsed võtted toovad põnevalt esile nii kodumaise kui kaugelt toodud tooraine maitsesügavused, kuid rahvusvaheliste mõjutustega köögis ei unustata ka klassikalisi kombinatsioone.

Oleme avatud õhtusöögiks teisipäevast laupäevani kell 18:00-23:00.
Kõik road valmivad otse külastajate silme all ning menüü prepareerimisel arvestame oodatava külaliste arvuga, mistõttu palume kindlasti eelnevalt laud reserveerida.
Pakume nelja- või kuuekäigulist degustatsioonimenüüd, millest lähtuvalt palume varuda õhtusöögiks aega 2-4 tundi.


Oleme tänulikud, kui annate meile broneeringut tehes kommentaarina teada erivajaduste kohta ning kas külaliste seas on taimetoitlasi. Toidutalumatustest ja allergiatest palume teavitada meid kolm päeva ette.
Restoranis õhtustama harjunud lapsed alates vanusest 8 a. on teretulnud. Hetkel me eraldi lastemenüüd ei paku.

180° tõstab pjedestaalile armastuse toidu vastu - see on koht maitsenaudinguteks. "Minu köök on detailideni läbimõeldud. Ajendatuna uudishimust ja soovist katsetada, kasutan köögis innovaatilisi võtteid, unustamata kulinaaria klassikat ja juuri. Sa näed ja tead, mida sa sööd", ütleb Chef de Cuisine Matthias Diether.

Parkimine: tasuta maja ees.

Reserveerimine

Valitud päeval vabad ajad puuduvad!
Lisa uus kommentaar