Saad meie kaudu broneerida laua nüüd ka Riviera Palais Brasserie restorani

02. juuli, 2020

Kas sa tead kus asub kõige ilusam vaade Tallinna lahele ja kus on võimalik seda nautida koos klaasikese šampanja ja parimate maitsetega otse vabaõhuterrassil? Kus asus esimese Vabariigi aegne populaarseim ja luksuslikum restoran-öölokaal Riviera Palais.

Oleme toonud kohale parima meeskonna, kes on üles kasvanud Saltrestorani kuumusest ja peadpööritavast köögimöllust ning rohkem kui valmis looma teile midagi erakordset hoopis teistes mastaapides.

Alustame igal hommikul kella 10st koos muuseumiga ja vaid jalutuskäigu kaugusel ootavad teid Tallinna parimad hommikusöögid, mille ideed oleme ühiselt loonud läbi oma maitseelamuste erinevatelt reisidelt.

Alates 12st pakume suurepärast toidukaarti, suunitlusega Pariisi käesoleva hetke tippbrasseriide valikule. Terve suve on avatud ilmselt suurim merevaatega terrass kõrgelt kaldapealselt, kuhu jätkub maitseid terveks päevaks ka meie väikesest grilliköögist.

Meie brasserie toob maitsva koduse prantsuse suunitlusega toidu teile kätte ka asjakohase hinnatasemega nii suurtele kui väikestele ja just nagu seda võimalik nautida ka Prantsusmaal kohapeal. Igapäevaselt ootavad teid värsked mereannid alates austritest lõpetades klassikaliste Marseille stiilis merekarpidega, Boeuf a la tartari, värskete austrite, French toastide ja foie grasi, merquezi vorstide ja imeliste kreppide…Kas jätkame?

Pühapäeva hommikuti toome teieni kindlasti rikkaliku brunchihommiku.

Jätkame kuldajastul väga populaarse kella viie teega, kus pakume parimat teevalikut ja sinne juurde maitsvaid suupisteid.

Igapäevaselt on meie juures võimalik nautida värskeid austreid ja sinna kõrvale klaasike või kaks parimat šampanjat või hoopis mõnusat kokteili…

Vaata rohkem pilte ja infot SIIT


Vaata ka teisi artikleid