Reserveeri online

Ühendab endas koos liharestorani ja butchery äri, kust saab osta koju kaasa koos lihameistri valmistamise soovitusega linna parima lihatüki ja kõige sinna juurde kuuluvaga

Kokku hinnatud: 23

Kalvi Sedrik

72

17 – 19

Rannamõise tee 38d, Tiskre, Harku vald, 13516
(Tiskre Ärimaja 1.korrusel)

E–N 10:00–23:00; R 10:00–00:00; L 10:00–00:00; P 10:00–23:00. Butchery äri E–P 10:00–22:00

+372 5556 6177, [email protected]

Lisateenused
wifi, internet, ligipääs ratastooliga, hommikusöök, päevapraad, püsikliendikaart, kinkekaart, suveterrass, terrass, lemmikloomasõbralik, kamin, ärikohtumised, lapsesõbralik suhtumine

Lastele
lastemenüü, laste söögitool, muinasjuturaamatud

Suhtluskeel
eesti, vene, inglise, soome

Makseviis
kaardimaksed, sularaha, ülekanne

Märksõnad
online reserveerimine, gluteenivabad toidud, kalaroad, pardiliha, kanaliha, lambaliha, lõhe, risotto, sealiha, taimetoit, veise sisefile, veise välisfilee, veisefilee, steik, eesti tooraine, hamburgerid, grill road, boeuf a la tartar, croissant

MEAT Resto & Butchery on 2016 aasta detsembris avatud esinduslik liharestoran! Asudes Tallinnas Tiskre asumi ringtee äärses Tiskre ärimaja esimesel korrusel 300 ruutmeetrisel pinnal ja on esimene sellise konseptsiooniga restoran Eestis, mis ühendab endas koos liharestorani ja butchery äri.

MEAT Resto & Butchery valik rahuldab ka kõige nõudlikuma kliendi ootused, andes võimaluse nautida parimaid valitud mahlaseid liha tükke, kas restoranis või butchery soovitusel ja näpunäidete järgi kaasa ostes ja kodus valmistamiseks.

MEAT Resto & Butchery omanikud on arvamusel, et Tiskre on koduks paljudele inimestele, kes oskavad hinnata kvaliteetset toorainet ja vajavad oma kogukonda õiget kaupmeest, kes suudab vastata nende kõige kõrgematele ootustele. MEAT Butchery pakub just seda: parimat liha kvaliteeti turul koos asjatundliku lihameistri soovitustega mitte ainult liha valimisel vaid kõige sinna juurde kuuluvaga alates kastmest ning lõpetades roa juurde parima veini valikuga. Kõike seda selleks, et peremees või perenaine suudaks koduseid või külalisi üllatada restorani kvaliteediga roa valmimisega kodustes tingimustes.

MEAT Resto & Butchery täidab nišši mida suured kaubanduskeskused selgelt ei suuda pakkuda: personaalne lähenemine igale kliendile tema lihasoovidele eeskätt arvestades tooraine parimat kvaliteeti, mugavust ning usaldust.

MEAT Resto & Butchery restoranis on kohti kuni 72-le inimesele (suviti lisandub veel suur 100m2 väliterrass), mis on kujundatud moodsa ja mugavana kust ei puudu lisaks parimale lihavalikule hea veinide ja kokteilide valik.

Väliterrassiga restoranis hakatakse pakkuma hommikusööki, päevasel ajal ärilõunaid ning õhtul muutub toidukoht hubaseks a la carte steigirestoraniks.
MEAT Resto & Butchery perekond ootab juba pikkisilmi, et saaks pakkuda just Teile oma parimat mahlast signature stake´i.

Osa söögisaalist ehk alates kaminast on võimalik muuta privaatsemaks söögikohaks, kus saab pidada ärilõunaid ja erinevaid kokkusaamisi! Mahutab ca 20 inimest!

Püsiklientidele olemas ID-kaardi põhine kliendikaart -5%.

Köök suletakse 1 tund enne restorani sulgemisaega!

Tasuta parkimine nii maja ees kui tänaval! Lisaks võimalus tulla ka ühistranspordiga, bussipeatus otse maja ees!

Reserveerimine

Ooteajaga reserveeringutele vastame esimesel võimalusel iga paari tunni tagant.

Imeline 5-käiguline õhtusöök liharestoranis MEAT Resto & Butchery

Rannamõise tee 38d, Tiskre, Harku vald, 13516

Õhtusöögi erikülaliseks on spetsiaalselt kohale lennanud veinimaja "Delas & Fréres“ esindaja , kes võtab kaasa lisaks õhtusöögil serveeritavatele veinidele ühe üllatusveini!

Lisa uus kommentaar
Klaarika 18:40 15.05.2017

Sisenemisel oli vastuvôtt külm ja kalk. Peale hindavat pilku seltskonnale ja ilmselt heakskiidu pälvinud tekkis väikene sulamine. Lauateenindus oli reserveeritult viisakas, otseselt küll midagi ette heita ei saa, kuid see miski jäi puudu. Liha oli mediumi asemel well done. Magustoidud olid lihtsalt igavad. Kõige selle juures on uskumatu, et atmosfäär on seal samas hästi mõnus. Spetsiaalselt enam millegipärast tagasi minna ei ole põhjust.

H.H 10:55 15.05.2017

Tellisime 2 praadi New York steak`I medium küpsusastmel. Lauda toodi raw küpsusastmel liha, kui olime juba osa lihast ära söönud ja palusime teenindajal kommentaari, arvas tema, et tegu siiski medium miinus lihaga. kahjuks ei saa nõustuda. Teeninda pakkus lahkelt et liha võib edasi küpsetada aga uuesti üles soojendatud toitu ma küll sellisest restoranist ei oota. Liha jäi meil söömata. Lisaks tellisime mõlemad mehega magustoidu, mulle magustot toodi, mehele mitte. kuna kell oli juba nii palju siis me enam ei jaksanud oodata. esimene külaskäik oli väga meeldiv ja liha oli maitsev aga teises külaskäigus pidime väga pettuma. 95€ eest jäi suurem osa toidust kahjuks söömata:( Atmosfäär muidu väga mõnus!

Jelena 19:11 14.05.2017

Suurepärane teenindus ja maitsev toit! Väga ilus, hubane ja stiilne koht! Kindlasti tuleme jälle.

Julia 17:10 24.04.2017

Väga ilus, hubane, maitsekas ja stiilne koht. Meeldiv teenindus. Toidu kohta aga on paar kommentaari. Tellitud Medium rare New york steak oli pigem Well done. Söödav oli, aga med.rare oleks palju parem. Ja veel tartari kohta. Näeb küll fantastiline välja! Serveeriti taldrikul, kus olid eraldi veiseliha, peenestatud kapparid, sibul, munarebu, kaste ja väga ilus tumepunane näpuotsatäis midagi, mis nägi välja nagu kuivatatud ahjus riivitud peet :) Ha veel üks roheline näpuotsatäis midagi, mis nägi välja nagu peenestatud tšilli. Oleme harjunud, et kokk ei pane taldrikule midagi kahtlast) Tartar ju tavaliselt serveeritakse taldrikus, kus sa ise segad kõike, mis on taldriku peal ja veel lisad juurde soola ja pipra). Me tegime seda, proovisime ja imestusest läksid silmad jõlli))) Need mäekesed (tume punane ja rohelne)- olid värvilised soolahelbed. Palun hoiatage kliente, et taldrikul mitte tavalised tartari ingrediendid, aga veel 2 supilusikat soola:) Maitse tuli... meeldejääv)

Marika 10:50 20.04.2017

Toidukoha atmosfäär meeldiv ja kena. Sünnipäeva puhul aga ei soovita külastada kuna kingiks saadud lillede jaoks lillevaasi ei leidu.ńud. Pork chop tundus seekros liiga rasvane. Teiste tellimustega jäime rahule. Arusaamatuks jäi ka püsikliendina külastamine, mis hetkel peaks teenindajale seda mainima? Arvasime et kui broneerimine on tehtud püsikliendi programmis siis see ka kohapeal teada ja ei pea eraldi üle mainima.

valeria 11:39 08.04.2017

superpärane restoraan, aga sovin Rib Eye steiki, vene keelses menüüs seda ei olnud kuid inglise keelses oli. kui mina küsisin miks ühes menüüs on teises pole, sain vastuse et Antrekot on sama nagu Rib Eye (tegelikkuses kindlasti mitte). Kui sain oma steiki sain aru, et mulle toodi päris Antrekot, mitte Rib Eye tundub et väike eksitus, aga kui teenindaja ise ei tea erinevust, siis on karm.

Andrus Aigro 10:02 13.03.2017

väga cool restoran, super toit, mõistlik hinnatase ja ülimalt mõnus teenindus Janne R poolt!

Gert 09:34 10.03.2017

Sisenedes üsnagi ametlik vastuvõtt,, külastasime seltskonnaga veiniõhtusööki, Kui võrrelda Tallinna tuumikrestoranideś korraldatut ja pakutut, siis Meat millegagi silma küll ei paistnud. Kalarasvamaitsega siiast eelroog ja läbinärimatu lammas ei kõnetanud. Teenendus meenutas pigem mehhaanilist liinitööd , kui restorani teenendust, käsu peale valati vein välja ja kogu lugu. Õhtu jooksul käidi ainult üks kord laua juures küsimas, kas on soove ja kas on kõik olemas.

Hellike 12:26 08.03.2017

Supp, burger ja New York steak olid väga head. Salatis oli liiga palju õli. Garderoobi poolepeal võiks olla mingi tool või pink kuhu saaks riietumise ajak oma asju panna. Nagisse kapiuksel saab panna küll koti aga mütsi ja salli jaoks oleks ka kohta vaja.

Christel 11:47 06.03.2017

Liha pärast läksime ja liha oli väga hea :). Magustoidud olid ka head (apelsinivaht ja juustukook), šokolaadikook oli mõnevõrra kuiv ja igav.

Janika 12:44 02.03.2017

Väga mõnus koht, kõik sobis. Toit oli suurepärane, maitsed oli ideaalsed. Hea lihavalik ja hea teenindus. Kindlasti lähen uuesti.

Olev 11:31 20.02.2017

Broneering läks hästi, oli arvestatud väikeste erisoovidega. Toidud, joogid ja atmosfäär olid ka samuti heal tasemel, ainult eelroog jõudis lauda praktiliselt koos pearooga.

Kairi 09:28 15.02.2017

Käisime sõbrapäeva-õhtul. Restoran oli väljamüüdud. Atmosfär huvitav ja meeldiv - puhas, modernne ja omapärane. Teenindaja poolt esiteks oli broneering valesti tehtud; tellimuste võtmisel paar apsakat aga ei midagi hullu, arvet ootasime väga pikalt - rahvast palju ja meid vist unustati lihtsalt ära ja siis istusime oma tühjade klaaside taga ja lihtsalt ootasime. Söökide koha pealt - hinnaklassi poolest ootasin "vau" elamust, eelroog, milleks oli pardifilee, seda ei pakkunud. Soovitan pearoana Eesti veise sisefileed, mis oli kordi parem abikaasa tellitud välisfileest. Köök tundub, et ei tee vahet mis on medium+, medium ja medium- : tellisin ise medium ja abikaasa medium - ja pakun, et minuni jöudis medium - ja abikaasani medium + lihatükk. Magustoidu ja veini kallal viriseda ei ole - head, aga mitte VAU effektiga. Kindlasti proovime mõne aja pärast uuesti

eve 19:39 30.01.2017

Kuna see restoran lihtsalt paistab teele, kui mööda sõita, siis soov koht ära proovida, oli suur. Külastasin seda kohta pühapäeval. Kella nelja paiku. Lauad olid üsna hõivatud. Saime mõnusa servalaua ja ülejäänud aja sain suurest aknast raagus puid ja naabermaja vaadelda. Kaaslane tellis eelroaks lambafileesalati- maitsesin seda samuti- super! pearooga, minul lambaliha ja kaaslase borsisuppi ootasime üle tunni. Ja, kurb, liha oli näri ja näri vintske. polenta ja kaste olid sama roa juurde liiga rasked. Lamba juurde oleks soovinud midagi rohelist ja kerget. Supp ei jätnud kaaslasele ka erilist elamust. Aga koht , atmosfäär ja ka püüdlik teenindus on tore ja kiduväärt. Olen valmis proovima muid roogasid ja taas tagasisidet andma. Jõudu!

Argo 09:38 26.01.2017

Maitsev toit, hea teenindus ja meeldiv atmosfäär.

Tanel Puu 16:10 19.01.2017

Käisime ka perega söömas. Teenindus oli sõbralik ja toit oli maitsev ning tuli kiiresti lauda . Väga mõnusa sisekujundusega koht. soovitan

Anne Heinmaa 14:24 19.01.2017

Atmosphere was very cosy. Not so impressed with the food: rack of lamb was completely raw, boeuf a la tartar was difficult to munch, so-called picanha was without the rim of fat that is typical of Brazilian picanha. Borsh soup was very good, the grilled vegetables that accompanied "picanha" were exceptional, salmon with asparagus was good, desserts were very good. Next time i shall stick to salmon :)

Aleks 14:06 11.01.2017

General service unacceptable.

Pille-Riina 18:25 08.01.2017

Kõik oli super! Teenindus väga meeldiv, toit maitsev. Kindlasti külastame seda kohta veel.

Riho 09:12 30.12.2016

Toit- iseenesest hea, aga selles hinnaklassis ootaks rohkem Teenendus- püüdlik, kuid üpris palju apsakaid, mida saaks endale lubada suvaline pubi.