Broneeri

Mantel ja Korsten - meie armas väike roheline puumajake punase katusega ning uhke mantelkorstnaga Kadriorus.

Kokku hinnatud: 5

Peakokk - Jüri Vainküla, sommeljee - Rain Veskimäe

65 kohta kokku; 8 inimest Korstna toas, 8-10 inimest verandal

Jaan Poska 19a, Tallinn, Harjumaa, 10150

E     Suletud  
T     17:00 - 23:00  
K     17:00 - 23:00  
N     17:00 - 23:00  
R     17:00 - 23:00  
L     12:00 - 23:00  
P     Suletud  

Restoran Mantel ja Korsten – meie armas väike roheline puumajake punase katusega ning uhke mantelkorstnaga. Nii saigi ka oma nime meie uus restoran – kauni mantelkorstna järgi, mis ilutseb restorani keskel ning on antud aja hetkel ainus mantelkorsten Kadriorus. Seda korstna võlu saavad nautida ka meie külastajad – oleme mantelkorstnasse teinud eraldi väikse privaatse söögitoa.

Meil polnud otseselt soovi teha veel üks restoran, aga vahest elus juhtub asju. Nii ka selle kohaga, et üks asi viis teiseni. Mantlis on meie jaoks kaks väga erilist inimest – restorani juhataja ja sommeljee Rain Veskimäe ning peakokk Jüri Vainküla. Jüri on meiega töötanud juba restoran Mooni algusaegadest – seega juba üle kümne aasta! Võib öelda, et toona tegime selle restorani Jürile ja restorani esimesele juhatajale ning sommeljeele, kelle oskused ja võimed kasvasid suuremaks, kui saime Moonis pakkuda. Nüüd saavad Rain Veskimäe ja Jüri Vainküla ennast siin Mantlis ja Korstnas proovile panna ning ambitsioone ellu viia.

Uues restoranis pakume autorikööki, kus kesksel kohal on Vahemere maitsed. Menüüst võib leida erinevaid mereande, pardiravioole, nii hane- kui ka vasikamaksa, tummisemat lammast ning lihaveise-picanha’t. Toidu puhul on oluline lihtsus ja loomulikkus, millega kodune ja võõramaine tooraine harmooniliseks tervikuks siduda.

Sommeljeest restoranijuht Rain on pannud kokku joogikaardi, mida ta hea meelega külalistele tutvustab. Tähelepanu all on väiksemad veinimajad, kus veinimeistrid on kunstnikud, kelle loominguks on vein. Nii nagu toidu puhul on tooraine väga tähtis, siis on oluline ka veini puhul meie jaoks kui tootjad viljelevad jätkusuutlikku viinamarjakasvatust. Meeldejääva elamuse aitavad luua nii meie köögi looming kui ka eriline joogivalik, mida meie meeskond suurima heameelega teile tutvustada ja soovitada oskab.

Kui restoran Kolm Sibulat on restoran Mooni vend, siis teeme nii, et Mantel ja Korsten on nende väike õde.
Tere tulemast!

Parkimine: Jaan Poska tänaval, kesklinna tsoon. Hoovis 3 kohta.

Broneerimine

Ooteajaga broneeringutele vastab restoran otse esimesel võimalusel.
Valitud päeval vabad ajad puuduvad!
Võimalusel suveterrass
Võimalusel laste mängunurga juurde
Soovime olla kauem kui 3 tundi
Võimalusel privaatruum
Ärikohtumine
Sünnipäev
Pulma aastapäev

Soovin vabalaud.ee restoranide eripakkumisi
Lisa uus kommentaar
Ester 10:13 06.09.2021

Meeldiv keskkond ja maitsev söök. Väga hooliv ja meeldiv teenindus..

Kersti Kotkas 10:49 18.11.2020

Mõnus kohake. Lauad kahele on koroonaajastut silmas pidades liiga tihedalt koos. Toit oli maitsev, ent praetaldrikud peaksid olema eelnevalt soojendatud. Kannutäie kraanivee eest kaks eurot küsida on liig.

Teele 13:24 10.10.2020

Mõnus restoran!

Annika 11:17 23.09.2020

Super elamus!