Veiniõhtusöök "Kevade tuuled ja Portugali veinid".
MENÜÜ
SUUPISTED
BICAL & ARINTO 2017 Bruto Reserva, Marquês de Marialva, DOC Bairrada
SPARGEL / STRACCIATELLA JUUST / MANGO- JALAPENO-KAPPARI-PIRNIKASTE
ALVARINHO 2021, Aveleda, Vinho Regional Minho
KAMMKARBI CHOWDER / RÖSTITUD KARTUL / MARINEERITUD KURK
ANTÃO VAZ 2018, Olho de Mocho Single Vineyard Reserva, Rocim, IGP Alentejo
PARDIFILEE / PARDI BONBON / PORGANDI- HARISSAPÜREE / PORGANDI STEIK / FENKOL / PARDIKASTE
MERLOT 2018, Terras de Lava, Pico Wines, IGP Assoorid
INGVERI KEEKS / KÕRVITSA-KARAMELL / MUSTSÕSTAR / VALGE ŠOKOLAAD / VANILJEJÄÄTIS
MOSCATEL ROXO 5 Anos, Bacalhôa, DOC Península de Setúbal
Chef Andrei Babõnin
Sommelier Aron Rahu