TARTAR SHOW viiekäiguline õhtusöök
Kala eelroog
Siia äkkis- kiirsoolatud hake, tsitruse salati ja röstitud brioche saiaga
Crémant de Luxembourg 2016, Domaine Desom, LUX
Linnuliha eelroog
Jaanalinnufilee serveeritud tartarina koos marineeritud kukeseentega
Jaanihanso Rosé õunasiider Méthode Traditionnelle, Pärnumaa, EST
Liha eelroog
Veise tartar terava adžika kastmes koos vutimunaga ja tomati jääga
Pinot Gris 2016 „Les Princes Abbés“, Domaines Schlumberger, Alsace, FRA
Pearoog
Õrnsuitsu tursafilee Cabbilaud ja Prantsuse tartar kaste kornišonidega
Chenin Blanc 2013, Skurfberg, Die Sadie Family Wine, Olifantsriver, ZAF
Dessert
Krõbe Pavlova ja maasika tartar värskete ürtidega
Moscato d´Asti 2018, Villa Giada, Piemonte, ITA
Allikavesi/kohv/tee