Moodne Eesti köök on endasse koondanud parima rahvastelt kellega on sajandite jooksul elanud. Seega tundus väga sobilik külla kutsuda meie hea sõber Taanist - Carsten Andrè Korsnes, et üheskoos tähistada MEKK-i 11. sünnipäeva.
Carsten on selleks õhtuks kokku pannud maitseküllase neljakäigulise menüü, mis annab Teile aimu, kust on saanud oma mõjutusi Eesti köök.
Igapäevaselt peab Carsten peakoka ametit restoranis Krebsegaarden, mis on üks külastatumaid Taanis.
Seega tasub 26. veebruari õhtul oma sammud MEKK-i seada, sest nii harukordset võimalust ei saa ometi mööda lasta!
Sõber tuleb külla - Krebsegaardeni õhtusöök
Eelroog
Krebsegaardeni jõevähisalat
Eelroog II
„Skrei“
Norras tuntakse seda rooga nime all „Persetorsk“.
suitsutatud tursamari | glasuuritud porgandid | Hollandi kaste
Pearoog | Main Course
Lambaliha
aeglaselt küpsenud lambaliha | pommes fondant | demi-glace
Magusroog
Marineeritud pirnid
mandlipuru | lambapiimajogurt | meebesee