Aegajalt kutsume meie kööki ka külaliskokkasid. Seekord on märksõnaks kokavõistlus. Dimal on need võistlused läbi tehtud, Ivan aga harjutab just praegu enda võistluseks.
Õhtusöök on inspireeritud Põhjamaistest maitsetest. Võru sommeljee Aron on juurde pannud luksusliku ja põneva veinivaliku laiast maailmast.
Menüü:
Tervitussuupiste
Krõbe amps veisetartari ja trühvliga
Graham Beck Rosé NV, ZAF
Eelroog:
„Põhjamere lumekuninganna“ – kargete vete tursakala ja talvine peet
Mariana Rosé 2022, Herdade de Rocim, IGP Alentejo, PRT
Soe eelroog:
„Kalmaari mäng“- täidetud kalmaaripea, krevetikaste à lasiatique
Riesling 2018 Kabinett Piesporter Goldtröpfchen Magnum, Weingut Reinhold Haart, Mosel GER
Pearoog:
„Jõulumetsast“ – hirve Wellington, punane salatisigur röstitud pähklitega , puraviku demi-glace portveiniga
Montepulciano 10 Vendemmie, Tenuta Ulisse, Abruzzo, ITA
Dessert:
„Ahjust“ – kuldne briošš, Xanté pirn ja Tseioloni kaneelijäätis
Xanté Espresso Martini
Chef Dmitri Haljukov & Ivan Derizemlja / Sommelier Aron Rahu
Riietus pidulik.