Vabalaud.ee uudiskiri

27. aprill, 2013








Armas vabalaud.ee külaline!

Kevad on nüüd kindlasti kätte jõudnud ja restoranid hakkavad oma suveterrasse paika seadma.
Mõnes tuulevaiksemas kohas on praegugi kindlasti juba väga mõnus pleediga istuda ja nautida
esimesi kevadesi päikesekiiri.

Meie otsingust leiad märksõnade abil kergesti üles kõik restoranid,
kellel olemas suveterrass, kes pakub taimetoitu, laste menüüd jpm.



Päikselist kevadet soovides,


vabalaud.ee meeskond













Restoranis Monaco aprillikuust uus a` la carte menüü

Monaco peakokk



Nordic Hotel Forum kutsub Teid oma restorani Monaco, nautima restorani uut a´ la carte menüüd!
Alates 5. aprillist on restoranis Monaco käigus uus a´la carte menüü, millega restorani kokad
jätkavad endale omaselt tõeliselt nauditavat värvide ja maitsete mängu, mis on läbi põimitud
ootamatute toorainete valikute ja modernse toiduvalmistamise tehnikaga.



Uue menüü koostamisel ja toitude valmistamisel on kokkade eesmärgiks meeles pidada meie
esivanematele meelepäraseid olnud maitseid ja klassikalise Eesti köögi põhitõdesid, integreerides ja
sidudes neid omavahel uudsete roogade valmimisel.



Menüüst võite leida söödava kommipaberiga isetehtud komme, praetud nuumtuvi värskete
marjadega ning 80-ndate aastate klassikalise restoranimenüü etaloni – jäätis besee ja tarretisega, mis
on Monaco restoranis saanud hoopiski uue üllatava näo.



Me juba ootame teid, tere tulemast!

















UUED LIITUJAD

Köök

Privaatrestoran Köök ja kokanduskursused



2008 aasta sügisest Tallinna vanalinnas tegutsev Köök korraldab privaatseid üritusi ja võtab külalisi vastu ainult ette tellimisel. Meeleolukad kokanduskursused ja Chef´s Table õhtusöögid koos Tim Bramichiga.



Köögi peakokk Tim Bramich armastab klassikalisi prantsuse, inglise ja aasia retsepte. Köögi
külaliskokk Ingrem Raidjõe kokkab Põhjamaade stiilis, sageli midagi head Muhus kasvanud
jaanalinnulihast või metsloomadest.


Absint:

Absint



Absint on Prantsusmaalt inspiratsiooni saanud, täpselt nagu tema vanem vend, kreperii Köleri 2
Kadriorus. Nende taga seisab ühine meeskond, kes armastab toitu, jooki ja külalisi. Meeskond, kes
on hingega asja kallal, kes usub sellesse mida teeb, naudib seda ja soovib kõike Sinuga jagada.



Köögis toimetavad kokad Joel Jadstrand ja Mike Wilkinson, kes armastavad luua uusi, huvitavaid
maitseid ja tahavad sulle pakkuda hõrgutavaid toite. Nende menüü on lakooniline, aga kõneleb
kindlalt pühendumisest ja kvaliteedist, sest vaid nii suudavad nad külalistele igapäevaselt pakkuda
tõeliselt värsket toiduelamust.











UUS AUHINNAMÄNG

auhinnamäng



Järjekordne auhinnamäng facebookis on käima läinud -
jaga ja lisa pildi alla sõna "restoran Mix".
Kõikide jagajate ja uute liitujate vahel loosime välja 3 käigulise üllatusmenüü 2-le, koos pudeli
vahuveiniga (väärtus 69 eur).



Restoran MIX pakub fusion-köögi hõrgutisi, mis pole lihtsalt, vaid geniaalselt maitsvad. Restoran
Mix, koht kus kohtuvad Prantsuse, Vene ja Aasia köök! Tere tulemast!



Võitja nime avaldame 20.mail meie uues uudiskirjas. Head loosiõnne!











Restorani Köleri 2 auhinnamängu võitja

auhinnamäng



Kõigi Facebooki mängijate vahel loosisime 28. aprillil välja
restorani Köleri 2 50 eur kinkekaardi.



Loosiõnn naeratas Merle Leipalu-le!



Palju õnne!

Vabalaud.ee võtab võitjaga ühendust.


















ERIPAKKUMISED



${ep.pealkiri} src="${renderPicasaUrl(url:ep.foto?.media$group?.media$thumbnail?.get(0)?.url)}"
height="${ep.foto?.media$group?.media$thumbnail?.get(0)?.height}"
width="${ep.foto?.media$group?.media$thumbnail?.get(0)?.width}"
title="${ep.foto?.summary}"
/>



${ep.pealkiri}


Pakkumine kehtib kuni






»



»




















ÕHTUSÖÖGID



${syndmus.pealkiri} src="${renderPicasaUrl(url:syndmus.foto?.media$group?.media$thumbnail?.get(0)?.url)}"
height="${syndmus.foto?.media$group?.media$thumbnail?.get(0)?.height}"
width="${syndmus.foto?.media$group?.media$thumbnail?.get(0)?.width}"
title="${syndmus.foto?.summary}"
/>



${syndmus.pealkiri}



Toimumisaeg:





»



Vaata ka teisi artikleid