Vabalaud.ee soovitab jõulupidude ja Uue aasta pidude kohti

15. november, 2014

Jõulud ei ole enam kaugel ja kui ise ei leia sobivat kohta kus jõuluõhtusööki nautida, siis vabalaud.ee annab hea meelega tasuta nõu ja aitab reserveerida sobiva laua või ruumi.

Kõigi jaoks, kellele on valmistanud peavalu meelepärase toidukoha valimine, on loodud unikaalne keskkond vabalaud.ee, mis on suurepärane võimalus leida reaalajas läbi interneti või telefoni teel sobiv restoran ning seal laud reserveerida. Samuti leiab leheküljelt teiste kasutajate poolt jäetud tagasisidet ja hinnanguid erinevate toidukohtade kohta.

„Meie eesmärk on pakkuda nii eraisikutele kui ka ettevõtetele kvaliteetset teenust, et nad leiaksid oma sündmuse jaoks maitsva toidu, mõnusa interjööri ja sobiva suurusega söögikoha kiirelt, mugavalt ning probleemivabalt õigeks ajaks,“ räägib Järvi, lisades, et reserveeringuid saab teha 24 tundi ööpäevas nii samaks õhtuks kui ka päev, nädal või mitu kuud ette.

Kui juhtub, et meeldiv restoran on valitud õhtuks juba reserveeritud ning seal pole ühtegi vaba lauda, võib klient lasta vabalaud.ee’l soovitada endale mõnda muud samalaadsete kriteeriumitega toidukohta. Spetsiaalne otsingumootor võimaldab teha otsingut sõltuvalt asukohast ja lapse- või loomasõbralikkusest kuni erinevate köökide ja menüüs pakutavate lihavalikuteni. Valiku lihtsustamiseks on kõikide kohtade menüüd ja joogikaardid kättesaadavad ühest kohast.

Kui tunnete muret, mida kinkida sõbrale tähtpäevaks, kolleegile sünnipäevaks või äripartnerile hea tehingu puhul, siis parim kink on kindlasti vabalaud.ee kinkekaart. Kinkekaart kehtib kõikides vabalaud.ee keskkonnas olevates restoranides, andes kingisaajale võimaluse valida kas juba oma vanade heade lemmikpaikade või uute põnevate toidukohtade vahel. „Kinkekaart on väga hea kingitus, kui ei osata aimata kingisaaja eelistusi, aga samas tahaks valmistada meeldivat ja meeldejäävat üllatust,“ soovitab Daisy Järvi.

OTSI.VALI.RESERVEERI.NAUDI.

Küsi julgelt! [email protected] või telefonil +372 513 5786

JÕULUPAKKUMISED

UUE AASTA ÜRITUSED

Lugupidamisega,
vabalaud.ee meeskond


Vaata ka teisi artikleid