Electrolux Eesti ja Vabalaud.ee E-restoran otsis kokka | |
![]() ![]() | Suve hakul oli Vabalaud.ee keskkonnas tore võimalus kõigile kodukokkadele- nimelt otsisime koos Electrolux Eestiga parimat kokka oma E-restorani! Suure huviga ootasime ja lugesime kõiki retsepte ja peab tõdema, eestimaalane on tõesti hea kokk ja väga leidlik. Esimese Electrolux Eesti ja Vabalaud.ee kodukoka konkursi võitjaks sai Karmo Haas! Karmo sai endale Electroluxi auruahju ja käis koos Vabalaud.ee ja Electroluxiga Taevarestoranis, kus toitu valmistas ja pakkus Michelini tärniga pärjatud kokk Daniel Lindebergiga juhtivast Rootsi restoranist Frantzén/Lindeberg. Võidu toonud retseptiga saab tutvuda siin |
Restoranide festival 2012 | |
![]() ![]() | 14. kuni 16. juuni toimus Vabalaud.ee eestvedamisel Rotermanni linnaväljakul II Restoranide Festival, mille eesmärgiks oli tutvustada Eesti toitu ja Eesti parimaid restorane, nende kööki ja inimesi. Tuues restoranid linna südamesse, otse rahva sekka, aitas festival arendada restoranikulutuuri ja suunas inimesi teadlikumaid valikuid tegema. Festivali korraldamine oli Vabalaud.ee jaoks oluline samm arengus edasi. Ei juhtu just tihti kui valdavalt internetis tegutsev ettevõte korraldab suurürituse. Esmakordselt oma tegevusaja jooksul jagas Vabalaud ka auhindu, seda koguni kahes kategoorias: * Enim reserveeritud restoran * Vabalaud.ee klientide lemmik Parimateks osutusid: Reserveeringute arvu põhjal: 1. koht restoran Neikid 2. koht restoran Leib Resto ja Aed 3. koht restoran Moon Vabalaud.ee külaliste lemmik: 1. koht restoran Leib Resto ja Aed 2. koht restoran Moon 3. koht restoran Ribe Kohtumiseni Restoranide Festivalil 2013! |
UUED LIITUJAD | |
Alates käesolevast uudiskirjast tutvustame Teile, head lugejad, meie viimaseid liitujad. Ja jääme ootame broneeringuid! | |
![]() | Restoran "Monaco" Restoran Monaco heatujulised kokad ja teeninduse tase üllatavad Sind meeldivalt, olgu Sinu sooviks värske hommikueine, maitsev lõuna, hõrgutav gurmeeõhtusöök või lihtsalt nauding klaasi veini juures. Sinu lapsi ootab eraldi menüü. Peakokk Oleg Alasile on alati meeldinud toite valmistada. Uued maitsete kombinatsioonid, põnevad toorained ja katsetamist vajavad tehnikad on just see, mis teda põnevile ajavad. Tema suurim soov on pakkuda Teile elamusi värskest ja puhtast toorainest. |
![]() | Restoran & kohvik "Bonaparte" Bonaparte’i a´la carte ja kohviku menüü baseerub klassikalisel prantsuse köögil, mis on kombineeritud uute trendidega maailma toidukultuurist. Kõik Bonaparte´is pakutav tehakse ise, kaasa arvatud pagaritooted, shokolaadimaiused ning jäätis. Nagu prantsuspärasele restoranile omane, ei puudu Bonaparte`s ka lai valik parimaid veine kõigist Prantsusmaa regioonidest. |