Vabalaud.ee pressiteade

20. märts, 2012

Eesti esimene restoranisoovitusi jagav veebikeskkond Vabalaud.ee on tänasega reserveerinud enam kui 1000 restoranikohta.

Pisut rohkem kui neli kuud aktiivselt tegutsenud Vabalaud.ee tegevjuhi pr. Kristel Nõmmiku sõnul on tänaseks reserveeringuid sooritatud isegi rohkem kui 1000. 20.03.2012 seisuga on reserveeringute arv koguni 1251, mis näitab tegevjuhi sõnul, et restoranikultuuri hindavad inimesed on Vabalaud.ee üles leidnud ja omaks võtnud.

Kristel Nõmmik sõnab ka, et Vabalaud.ee on oma klientidele väga tänulik, ning teeb kõik, et sobiva söögikoha leidmine oleks veel intuitiivsem ja mugavam. Nii näiteks uuenes ainult 48 tundi tagasi Vabalaud.ee esileht. Uuenenud layout`il on nüüdsest kergemini leitavad restoranikülastajate värsked kommentaarid aga ka uued liitujad.

Kliendid ja koostööpartnerid omakorda hindavad kõrgelt Vabalaud.ee`d. Nii sõnab näiteks pr. Jana Zaštšerinski, kohvik MOON`i omanik, et Vabalaud.ee portaali on mugav kasutada, kuna seal on üheskoos palju erinevaid A söögikohti. See annab külastajale võimaluse kõigiga lähemalt tutvuda ning vastavalt oma meeleolule käituda.

Restoran Neikid omanik, Jakob Saks, nimetab kasutamise põhjuseks fakti, et Vabalaud.ee toob üllatuslikult palju kliente. Kuna Vabalaud.ee projekt on läinud väga hästi käima, siis on see kindlasti on üks tõhusamaid turundusviise Neikid Resto jaoks, sõnab ta. Ühtlasi lisab Neikid Resto omanik, et kulud on seotud tulemusega ja väga mõistlikes piirides.

Kristjan Peäske, Leib Resto ja Aed omanik, Eesti esisommeljee vastab küsimusele, miks ta kasutab Vabalaud.ee`d: „Kasutame Vabalaud.ee teenust, sest meile meeldib, et külalistel on restorani külaskäik sedavõrd lihtsaks tehtud. Vabalaud.ee on samas meile paindlik ning väga koostööaldis partner kellega koos töötamine on puhas rõõm!“.

Lisainfo:

Kristel Nõmmik,
Vabalaud.ee tegevjuht
veeb: www.vabalaud.ee
facebook: http://facebook.com/vabalaud.ee
e-post: [email protected]
gsm: +372 5088525


Vaata ka teisi artikleid