Vabalaud.ee otsingumootori asukohtade tugi leiab Sulle söögikoha sobivas piirkonnas

25. oktoober, 2015

Vabalaud.ee kodulehel on lihtne ja detailne otsingumootor leidmaks sobiv Eesti söögikoht.

Kirjuta oma soovitud märksõna otsinguaknasse, vali leitud sõna linkide alt või ava "märksõnade" aken et leida detailsemad sõnad mille järgi sobiv Eesti söögikoht leida. Õige otsingutulemuse saavutamiseks soovitame kõigepealt valida välja sobiv linn ja seejärel linnaosa. Näiteks saate otsinguaknasse kirjutada „Tallinn“ ja „kesklinn“, mis leiab kõik Tallinna kesklinna restoranid.

Otsinguakna abil on võimalik leida mitmed Tallinna vanalinna söögikohad, Tallinna kesklinna, Haabersti linnaosa, Mustamäe linnaosa, Põhja Tallinna ja mitme teise Tallinna linnaosa toidukohad. Samuti on nimekirjas Pärnu restoranid, Tartu söögikohad ja paljud teised Eesti restoranid.

Haabersti linnaosas on väga populaarseks restoraniks vabalaud.ee klientide seas Al Mare Grill, kus on väga hea hinna ja kvaliteedi suhe, samuti kaunis merevaade. Mustamäe linnaosas on külastajad avastanud Umami Resto pakutavad maitsvad road ning sõbraliku teeninduse. Tallinna vanalinnas kogub hoogsalt populaarsust Itaalia restoran Al Bastione söegrillil küpsetatud liha ja pizzaga. Tartu kesklinnas ootab kaunil Emajõe kaldal romantiline restoran Atlantis.

Kui vajad abi ja tunned et ajast jääb puudu ning ei suuda sobivad restorani endale leida, siis võta julgelt meiega ühendust, aitame leida Teile sobivaima söögikoha.

vabalaud.ee meeskond


Vaata ka teisi artikleid