Uus liituja restoran Bollywood, restorani Argentiina auhinnamäng ja Uue aasta tervitus

13. jaanuar, 2015

Vabalaud.ee Uue aasta tervitus

Meil on hea meel et oleme saanud väga palju positiivset tagasisidet teenuse kiiruse ja kvaliteedi osas. Püüame ka edaspidi soovitada just Teie jaoks seda õigemat toidukohta, kus saate enda erilised sündmused meeldejäävaks muuta.

Eelmisel aastal lõime koostöö mitme hea ja tunnustatud restoraniga. Sel aastal usume et läheb veelgi paremini ja meie klientidel on võimalus valida veel suurema ringi hulgast endale just sobivam restoran. Lisaks sai eelmisel aastal valmis kodulehe uus disain, mis on Teie jaoks nüüd loodetavasti mugavam ja info paremini kättesaadavam, samuti töötab see kõikides nutiseadmetes ja eraldi rakendust ei vaja.

Endiselt pakume vabalaud.ee kinkekaarte väärtuses 30.- ja 50.-, mis on hea võimalus kui ei tea kuhu su kingisaaja sööma soovib minna. Kinkekaart kehtib kõikides vabalaud.ee kodulehel olevates restoranides. Tee oma sõbrale, kolleegile, kallimale üks eriline kingitus!

Oleme loomas lisavõimalust vabalaud.ee kodulehel, mis on kõikidele külalistele kindlasti positiivne. Aga las see jääda selle aasta üllatuseks ja ootame ise ka põnevusega kui uus projekt valmis saab.

Vabalaud.ee kodulehel saad kiirelt ja mugavalt reserveerida laua, meil on juba mitu restorani kuhu saad reaalajas endale laua reserveerida. Lisaks kasuta kindlasti meie kodulehel olevat otsingut et leida enda jaoks see kõige õigem toidukoht!

Oleme Teie kõikidele ettepanekutele ja ideedele avatud kuidas saaksime Teie jaoks olla veelgi kasulikumad ja efektiivsemad!

Head Uut maitsvamat ja edukamat aastat soovides!

Lugupidamisega,
vabalaud.ee meeskond

AVA UUDISKIRI SIIT


Vaata ka teisi artikleid