Modernne Itaalia köök, puhtad Itaalia maitsed
Boccal on kaasaegne, lihvitud maitsete ja uuendusliku meelelaadiga Itaalia köök. Üle 40-aastase kogemusega peakokk Nicolo Tanda on hoidnud oma kõrgeid standardeid siin enam kui kümme aastat. Bocca on üks Eesti hinnatumaid restorane, mis oma erilises vanalinna miljöös pakub võimalust saada osa peakoka mõtteviisist – hea toit, see on ehedad maitsed ja parim tooraine.
Restoran Bocca idee sündis kohtumisest Nicolo Tandaga 1999. aastal Soomes. Meid paelus tema toidu valmistamise oskus, kirglikus ja armastus Itaalia toidu vastu. Eriline kohtumine andis meile tõuke avada esimene fine dining Itaalia restoran Tallinnas, kus peakokk Nicolo Tanda menüüs on olulisel kohal “a casa” valmistatud pastaroad ning kala- ja ulukitoidud.
|