Tallinna Maitsete Allee toimub juba 15.augustil algusega kell 12.00 Maarjamäe lossipargis

23. juuli, 2020

Me oleme toonud teieni legendaarse Haapsalu Maitsete Promenaadi, me oleme toonud teieni mitte vähem legendaarse Pärnu Maitsete Uulitsa ja pisikese kuid oma koha leidnud Kohtla-Järve Maitsete Tänava.
2020 aasta on olnud teistsugune ja võimalused ning tegemised on samuti teistsugused, me ei tea enam arvestada ette pikki nädalaid, mis meid järgmiseks ees ootab.

Kõik meie suvised toidu ja suvepealinnad on omaette väärtusega, aga Tallinn on alati midagi erilist. Oleme kogunud tänavatoidu ja toidufestivalide inspiratsiooni nii siit kui sealt poolt maailmanurgast. Alates kilukarbi siluetist, lõpetades downtown tornidega, mis otseselt toovad silme ette tänavatoidu kodumaa Ameerika.

Me otsustasime ronida kõrgele mäeotsa ja tuua festival teieni kõige luksuslikumas miljöös, mida Tallinnal pakkuda- Maarjamäe lossipargi alleedel.
Toome teieni parimad toitlustajad ja käsitööjookide pakkujad üle kogu Eesti ning kaugemaltki ja pakume päeva täis elamusi keskpäevast südaööni.

Lisaks Jüri Muttika, kes loob terve päev teile meeleolu, Mikk Mäe, kes alustab 20:00 tänavadiskoga, nagu ikka retrostiilis ja palju muid põnevaid üllatusi.
Kes tahab õhtu lõpetuseks, midagi eriti eksklusiivset, sellele pakuvad restoran SALT ja Riviera Brasserie ainult ühel õhtul eriti eksklusiivse tänavatoidustiilis gurmee õhtusöögi koostöös Eesti ühe professionaalseima tipp baarimeistri Lenar Lehtla kokteili pairinguga...

FACEBOOKI ÜRITUSE LINK AVA SIIT


Vaata ka teisi artikleid