Restorani Bonaparte külastamas

15. november, 2012

Nimelt tahtsin oma 30. sünnipäeva tähistada pere keskel hubases restoranis. Internetist leidsin vabalaud.ee kodulehe ja otsustasin sealt infot küsida, millist kohta nad soovitaksid.

Kirjavahetus vabalaud.ee töötajaga oli väga pikk ja asjalik, sain kiirelt vajalikku infot- väga hea teenindus!

Uurisin pea kõikide soovitatud restoranide kodulehtesid, vaatasin galeriid ja menüüd. Valisin välja restorani Bonaparte kuid sealt teatati vabalaud.ee vahendusel, et kuna on käimas Restoranide Nädal, siis vabu kohti pole. Otsustasin siis teise koha kasuks. Kui sinna oli laud reserveeritud, teatati Bonapartest, et meie väike seltskond mahuks ikka neile ära. Reserveerisime kohad ümber. Olin teinud internetis kõva taustauuringu ja lõpuks jäi sõelale 3 restorani, millest 1 oligi Bonaparte. Vaatasin, et menüü on päris huvitav ja iga käigu all on valikus 5 erinevat varianti roogasid.

Kohale jõudes toodi meile aga paberile trükitud menüü, kus oli iga käigu all valikus vaid 3 rooga. Lisaks teatas ettekandja , et selles kolmeses valikus on alles vaid 2 portsjonit pardi rinnafileed- seega kahanes pearoogade valik vaid kahele. Arutlesime selle üle, kas lahkuda, kuna netis oli korralik menüü, kus 5 pearooga valikus ja nüüd pidi osa seltskonnast valima vaid kahe roa vahel! Väga ebameeldiv üllatus sellise restorani poolt. Ettekandja vabandas küll sellega, et käimas Restoranide Nädal kuid minu arvates ei puutu see üldse asjasse. Kui on menüü välja pandud viiele erinevale roale, ja mulle pakutakse valida vaid kahe vahel, siis... Tol õhtul jäime siiski sinna edasi, kuna oli laupäeva õhtu ja lauda saada ka mujal ilmselt keeruline.

2 inimest meist said tellida pardi rinnafileed, mida oligi vaid 2 portsu pakkuda. Ülejäänud pidid valima kahe roa vahel- 2 inimest valisid merilesta, mis toodi lauda peaaegu külmalt (veel üks ebameeldivus), vaid minu valitud lamba karree oli väga maitsev. Maitsesin ka parti ja olgem ausad, väga tuim valik oli see.

Kui olime jõudnud desserdini, siis selgus et see magustoit, mis mind ka meelitas- mõrušokolaadi fondüü toorjuustu koogi ja piprajäätisega- oli ka menüüst välja võetud. Muud desserdid ei pakkunud mulle huvigi.

Plussiks võin öelda seda, et ettekandja oskas tuua mulle maitselt täpselt sellise veini nagu olin oodanud (veinidest ma ise suurt ei tea).

Ühesõnaga tundus see õhtu olevat läbikukkumine:) Soovisin ilusat õhtut pere seltsis nautida hubases restoranis head toitu süües aga tuli üks pettumus teise järel. Teist korda ilmselt sinna enam ei läheks.
Siit ka väike soovitus, et minu arust võiks restoran oma muudatustest vabalaud.ee-le teada anda, sest no tõesti, mina valisin restorani menüü järgi. Ja minu jaoks tundus Bonaparte menüü kõige meelepärasem, ja kohale minnes selline asi. Esiteks pooled road valikust puudu ja siis pooltest olemasolevatest ei jätku portsusid!

Igatahes pole selles süüdi vabalaud.ee ja nende teenindusega olen ma väga rahul, proffesionaalne!

Eneli (vabalaud.ee külaline)


Vaata ka teisi artikleid