Restorani Al Bastione lastega sööma, Cru restorani uus menüü ja lihavõtte pakkumisi

02. aprill, 2015

Vabalaud.ee toob teieni restorani uudised ning lihavõtte pakkumised koos teiste söögikohtade õhtusöökide ja eripakkumistega.

Lisaks pakub mitu toidukohta märkimisväärset soodustust kui reserveerid laua läbi vabalaud.ee keskkonna. Näiteks restoran Umami, Admiral ja Spot
restoranis on läbi vabalaud.ee portaali soodustus. Pakkumised leiate konkreetse restorani profiili alt "pakkumised" lingi alt.

Samuti toome Teieni viimased suuremad muudatused meie kodulehel:
1. meil on uus veebidisain, mis töötab ka kõikides nutiseadmetes ja mis on loodetavasti mugavam ja info lihtsamini leitav.
2. meil on Eesti detailseim otsingusüsteem sobiva restorani leidmiseks. Otsingukasti kirjutades tulevad nähtavale soovitud otsingusõnad ja lisaks on olemas ka nn otsingupilv, mis avaneb kui klikkida "märksõnad" kastil.
3. pakume reaalajas reserveerimise võimalust . Valides inimeste arvu, kuupäeva ja kellaaja saate reaalajas küsida, kas teile on lauakoht olemas ning seejärel reserveeringu teostada. Kui restoran pakub reaalajas reserveerimist, siis on vastav info olemas reserveerimise vormi juures.

Loodame et tehtud uuendused ja muudatused on Teile meelepärased ja leiate meie kodulehelt endale sobivad pakkumised ja õhtusöögid ning lisaks ka võimalus kiirelt infot küsida ja laud reserveerida.

AVA UUDISKIRI SIIT


Lugupidamisega,
vabalaud.ee meeskond


Vaata ka teisi artikleid