Sel nädalal tähistatakse üle maailma World Food Week’i ehk Rahvusvahelist toidunädalat – aega, mil toitu väärtustatakse kui elamust, ühendajat ja inspiratsiooni. Kui tahad maitsta maailma eri nurki ilma Eestist lahkumata, siis need viis restorani viivad su rändama taldriku kaudu.
Allee
Allee – elegantselt põhjamaine ja Vahemere hõnguline restoran Pärnus, kus igas roas on tunda hooajalise tooraine värskust.
Grill 250
Grill 250 – tule ja maitse harmoonia, kus Ameerika steigid kohtuvad Aasia kastmetega. Julge ja kaasaegne.
Salt
Salt – Kadrioru väike pärl, mis pakub maailmatasemel roogasid Prantsuse, Lõuna-Ameerika ja Aasia köögist.
Suveterrass
Suveterrass – sadamaäärne koht, kus saab nautida poke-kausse, pastasid ja mereande – ideaalne kergeks elamuseks värskes õhus.
Kolm Sibulat
Kolm Sibulat – isikupärane ja mänguline köök, mis segab julgelt Euroopa, Aasia ja Lähis-Ida maitseid.
Wasa Resort
Wasa – Pärnu klassika, mis ühendab põhjamaise elegantsi ja rahvusvahelise peenuse. Menüüs kohtuvad kodused maitsed ja maailma mõjutused.
Hea toit ei tunne piire! Rahvusvaheline toidunädal on ideaalne aeg avastada uusi maitseid ja toetada kohalikke tegijaid, kes toovad maailma köögid meie lauale.