Pühajärvel alustas tegevust ainulaadne vabaõhu kino

14. juuli, 2014

Juulis alustas tegevust Otepääl GMP Clubhotel’i Pühajärve Restorani terrassil suveöökino. Kokku kümnel juuli ja augusti õhtul algusega kell 22.00 näidatakse väliterrassil vaid väärtfilme. Koostööd tehakse Tallinnfilmiga, kelle kaudu filmid hangitakse.

GMP Clubhoteli juhataja Margus Mäll sõnutsi Eestis mujal samaväärset kinoelamust ei pakuta. „Erinevates kohtades näidatakse filme küll vabas õhus, kuid nii, et väärtfilmidele on taustaks linnulaul, järvekohin ja loojuv päike imekaunis looduses ,seda mujal ei ole kindlasti. Paigaldasime suveks restorani terrassile katuse peale, mis võimaldab iga ilmaga filmi ja toiduelamusi vabas õhus mugavalt nautida.“ Mäll lubas, et soovi korral pakutakse restoranist ka kinole omast popkorni ja koolat .Siiski soovitatakse eelkõige kvaliteetset ja tervislikku restoranitoitu ja jooke kogu filmiõhtu jooksul. Pääse kinno on prii, eeldusel et iga külastaja restoranist head ja paremat ostab.

GMP Clubhotel & Pühajärve restoran on juba teist aastat järjest valitud Eesti 50 parima restorani hulka, olles Valgamaal ainus igapäevaselt avatud restoran, mis sellesse auväärsesse nimistusse kuulub.

GMP PÜhajärve restoran


Vaata ka teisi artikleid