Pressiteade: Nüüdseks neljakeelne vabalaud.ee viimas läbi esimest suurürituse reserveeringut

20. oktoober, 2011

Vabalaud OÜ juhataja Kristel Nõmmiku sõnul on tänaseks pisut enam kui kuu tegutsenud veebikeskkond jõudnud esimese suurürituse registreeringuni.

Nõmmiku väitel on tegemist tõeliselt suure vastutusega, sest nii palju kohti korraga, nagu 27.10.11 Platsiõhtusöögil, tänini registreeritud ei ole. Ühtlasi lisas ta, et Vabalaud.ee arendamisel tehakse kõik, et uus portaal kasutajatele mugav ja kasulik oleks. Nii näiteks käivitus vaid loetud tunnid tagasi Vabalaud.ee mitmekeelsuse moodul. Praktikas tähendab see, et arvamuslood, viited ja artiklid on esialgu veel eesti keeles, kuid põhiinfo – söögikohtade tutvustus, asukoht, aga ka menüüd – juba inglise, vene ja soome keeles.

Tulles tagasi suurürituse sisu juurde, ütleb Vabalaud.ee juhataja, et Tammuri talu, õigemini talurestorani tallinlastele tutvustamine, nii nagu Carmen Grupp seda teeb, on äärmiselt tänuväärne ettevõtmine. Omades isiklikku vahetut kogemust, leiab ta, et eheda, maalähedase talurestorani sidumine pisut elitaarse Platsiõhtusöögi formaadiga on huvitav ja kohalikku restoranikultuuri rikastav samm. Nimelt on Tammuri talurestoran tänaseks mainstream meedia poolt praktiliselt avastamata söögikoht asukohaga Otepääl, Mäha külas. Asjassepühendatute jaoks seisneb huvitav tõsiasi aga tõigas, et restoranipidaja, maître d’hôtel, sommeljee ja peakokk ühes isikus ei ole päevagi kokandust õppinud. Pigem saavutanud kohaliku toidumaailma asjatundjate lugupidamise visa töö ja hästi arenenud maitsemeele läbi. Just seetõttu on Tammuri talurestoran tänavu jõudnud ka Eesti 50 parima restorani nimistusse.

Siinkohal lisab Kristel Nõmmik veel, et järjekordse Platsiõhtusöögi seekordne toimumiskoht, restoran Platz, aitab oma ajatu interjööri poolest ürituse õnnestumisele kindlasti kaasa.

Carmen Grupp esitleb – Tammuri talurestoran Tallinnas!
Pileti hind: 49 eurot
Kohti: 100
Asukoht: restoran Platz 27.10 kell 19.00
Laua aitab reserveerida: Vabalaud.ee

Lisainfo:
Kristel Nõmmik,
Vabalaud.ee tegevjuht
veeb: vabalaud.ee
facebook: facebook.com/vabalaud.ee
e-post: [email protected]
gsm: +372 5088525


Vaata ka teisi artikleid