Pressiteade: Avati Eesti esimene restoranisoovitusi jagav veebikeskkond vabalaud.ee

29. september, 2011

Vabalaud.ee veebi haldava Vabalaud OÜ tegevjuhi pr. Kristel Nõmmiku sõnul sai keskkonna loomine tõuke tõsiasjast, et tihtipeale võtavad temaga ühendust sõbrad-tuttavad ja küsivad soovitusi, kuhu minna sööma. Nimelt puudub tänases Eestis regulatsioon, mis eristaks restorane tasemete järgi. Põhimõtteliselt võib igaüks oma söögikoha uksele kinnitada kirja „restoran”, külastaja jaoks tähendab see paraku aga katse-eksitus meetodil selguse saamist. Seetõttu ongi kliendid tihtipeale segaduses, kuidas valida sobivaks sündmuseks õige teenindustaseme ja hinnaskaalaga söögikoht, sedastas Kristel Nõmmik.

Rääkides Vabalaud.ee kontseptsioonist, tõdeb tegevjuht, et keskkond võimaldab üheltpoolt huvilistel teha võimalikult lihtsalt reserveeringuid restoranidesse. Valiku tegemist hõlbustab põhjalik eelinfo (restoranide) tutvustuse, menüü, asukoha kaardi aga ka pildivaliku (galerii) ja virtuaaltuuri näol. Teisalt saab aga küsida nõuandeid ja soovitusi, mille tarbeks on rakendatud vastav kontaktnumber: + 372 602 2442 . Samuti on külastajatel võimalik söögikohti kommenteerida, ehk jagada kogemusi. Tõsi, vältimaks ebakohaste ja kallutatud tekstide ilmumist, on kommentaarium modereeritud ja tagasiside osas suhtleb asjaosalistega Vabalaud.ee administraator isiklikult. Tänaseks kasutab veidi enam kui 14 päeva toiminud Vabalaud.ee teenust kuus restorani, lähipäevil on lisandumas veel 10 -12.

Lõpetuseks lausub Kristel Nõmmik, et arusaadavalt peetakse väga oluliseks Eesti omamaise restoranikultuuri arengut, mistõttu leiab kodulehelt www.vabalaud.ee ridamisi restoranikriitikute originaalartikleid, samuti viiteid asjakohastele kirjutistele muus meedias.

• Vabalaud.ee töötab E - L 10.00 -18.00;
• pärast kella 18.00 laekunud reserveeringud saavad vastuse järgneval päeval hiljemalt 12.00;
• käesolevaks päevaks võtame tellimusi vastu kuni kl. 15.00;
• kõik broneeringud saavad vastuse 2 tunni jooksul;
• kliendile kinnitame reserveeringud e-kirja teel.

Lisainfo:
veeb: vabalaud.ee
facebook: facebook.com/vabalaud.ee
e-post: [email protected]
gsm: +372 5064808
OTSI.VALI.RESERVEERI.NAUDI.


Vaata ka teisi artikleid