Mereäärne City Marina avab täna oma teise hooaja!

27. aprill, 2012

Täna lõunal, kell 12.00, avatakse Tallinna kesklinna ainsa mereäärse restorani City Marina teine hooaeg. Admiraliteediala arenguprojekti kuuluv City Marina on sellel hooajal veelgi suurem ja sisukam kui eelmisel.

Eelmisel aastal Admiraliteediala arenguprojekti esimese etapina edukalt avatud City Marina on sellel hooajal avarama köögiosa ja ühe terrassi jagu suurem. Kokku on City Marinas nüüd 230 istekohta. „Tänu suuremale köögile loodame tagada piisava teeninduskiiruse,” kommenteeris City Marina laiendust City Marina OÜ juhatuse liige Paavo Pilv. “Mais avame ka lasteala. Selle kõrvale tuleb veel eraldi väligrill 40 istekoha ning eraldi söögi- ja joogimenüüga. Grilliala hinnatase saab võrreldes City Marina hindadega ka mõnevõrra soodsam olema. Mai keskel ja juuni alguses on tulemas veel kaks väga olulist uuendust, kuid esialgu jätame need veel saladuseks,“ lisas Pilv.

City Marina pakub külastajatele vahemereäärset fiilingut nii oma atmosfääri kui ka menüüga. Uue peakokana alustab sel hooajal rahvusvahelise kogemusega Dmitri Fomenko, kelle pikaajalist töökogemust illustreerivad mainekad auhinnad tunnustatud konkurssidelt. Dmitri Fomenko on töötanud 9 aastat hinnatud restoranis ‘Ö’, neist kolm aastat peakokana. City Marina algava hooaja menüüd kirjeldades kasutab Fomenko märksõnu värskus ja kohalik tooraine.

Lisaks menüüle on uuenenud ka veinivalik. „Suvine, kerge ja harmoonias menüüs pakutavaga - võib öelda, et igale maitsele. Suverestoranidest on City Marinas kindlasti kõige laiem veinivalik,” kommenteeris City Marina tegevjuht Heiko Hiller. “Suve alguses lansseerime maailmakuulsa kvaliteetse kihiseva joogibrändi, kuid hetkel jäägu see saladuseks,” hoiab ka Hiller põnevust.

Vanalinna piiril asetsevasse City Marinasse pääseb nii jalgsi, jalgratta, auto kui ka jahiga. Soovi korral saab eelnevalt ette teatades paluda teenindust jahi pardal. Uuendusena on olemas ka rattaparkla.

Lisainformatsioon:
Heiko Hiller
City Marina tegevjuht
GSM: 51 121 61
E-mail: [email protected]
http://www.vabalaud.ee/et/restoran/citymarina/


Vaata ka teisi artikleid