Meie lehelt leiad uue liituja Käsmu külas - restorani Kaspervik

10. juuni, 2020

Restorani peakokk Kaarel Kiivit hoolitseb selle eest, et pakutav toit oleks valmistatud võimalikult kodumaisest toorainest, alati värske, pakuks uusi ja huvitavaid maitseelamusi ning ka vana head äratundmisrõõmu.

Suitsutame ise kala ja liha, valmistame limonaade, likööre ning sügisel hoidistame. Kõike mida saame, teeme ise ja rõõmuga! Sealhulgas anname ka Teile võimaluse kõike seda endaga koju kaasa haarata!

Retrohõngulises suures saalis on võimalik korraldada üritusi kuni 250’le inimesele. Soojade ilmade saabudes saab nautida head toitu ja seltskonda nii suveterrassil kui ka merekaldal, kust avaneb kütkestav vaade Käsmu lahe lainetele.

kõike mida saame, teeme ise ja rõõmuga!

Vaata rohkem pilte ja infot SIIT


Vaata ka teisi artikleid