Eesti ainuke vahuvein Põltsamaa Fest Classic uues pudelis!

13. veebruar, 2012

Kodumaisest toorainest Eestis valmistatav vahuvein Põltsamaa Fest Classic sai tänavuseks vabariigi aastapäevaks omale uue, senisest elegantsema välimuse. Lisaks uuele pudelile on Festil nüüdsest ka spetsiaalne vahuveini kork.

„11 aastat tagasi Põltsamaa veinikeldris sündinud poolmagus kihisev peojook Fest on nüüdsest oma eale sobivalt senisest soliidsem ja elegantsem. Loodetavasti ka veelgi väärilisem, et teda eeloleval vabariigi aastapäeval külalistele pakkuda,“ ütles Põltsamaa Felixi juhataja Anti Orav.

Poolmagus vahuvein Fest (First Estonian Sparkling) Classic sündis Põltsamaa veinimeistrite käe all 2001. aastal. „Fest on hea tõestus selle kohta, et Eestis on võimalik toota vahuveini meie endi puuviljadest ja marjadest. Fest on valmistatud kodumaistest õuntest ja seetõttu ongi ta eriline,“ ütles Orav.

Festi müüakse nii jaekauplustes kui ka restoranides ja muudes toitlustusettevõtetes. Lisaks Eestile on mõned partiid müüdud ka Soomesse. Suurimad Festi müügiperioodid on vabariigi aastapäev ja jõulude-aastalõpu aeg.

Jaekaupluses maksab pudel vahutavat Festi keskmiselt 4 €. Fest sobib serveerimiseks eraldi joogina jahutatult temperatuuril 8-10 kraadi; samuti sobib vahuvein hästi kokteilidesse.

Eesti juhtiv toiduainete- ja joogitootja Põltsamaa Felix toodab kokku 13 erinevat veini. Müüduimad veinid on mustsõstravein Põltsamaa Tõmmu ja õuntest valmiv Põltsamaa Kuldne.

Täiendav informatsioon:

Marek Viilol
AS Põltsamaa Felix turundusdirektor
Tel.: 776 6119, 503 8493
E-post: [email protected]
http://www.felix.ee


Vaata ka teisi artikleid