Reval Café on PÖFFi sõprade kohtumispaik!
Muuda pimedad õhtud maitse- ja elamusterohketeks, nautides uudseid maitseid tuntud ja õdusas atmosfääris Müürivahe kohvik-restoranis. Peakokk Helen Andema on koostanud täiesti uue menüü, pöörates erilist tähelepanu erinevate koostisosade harmooniale. Need maitsekombinatsioonid pakuvad meeldivalt üllatavaid elamusi ja annavad tavalisele kohvikukülastusele sootuks uue tähenduse...
Peakoka erisoovitused:
- Krõbeda pardikoiva-confiti salat greibifilee, seedermänniseemnete, granaatõuna ja särtsaka soja-seesamikastmega
- Grillitud kana risotopalli, juurselleri-remulaadi ja veinisorbetiga
- Eton Mess sidrunikreemi, toorjuustukreemi ja marjadega

Tule 31. detsembril kell 20.00 Viru Cafe Lyoni lõbusale aastavahetuspeole! Sind ootavad hõrgutavad road, kaasahaarav komöödiaetendus, varietee-show, elav muusika Kadri Kasakult, uue aasta tervitusjook, Disko DJ Hannes Kalamäega varaste hommikutundideni!
Vinge aastavahetusprogrammi hind kuni 15. detsembrini 79.-, hiljem 89.-
26.-28. novembril restoranis FARM alates kell 17.00 toimub esmakordselt Eestis Riia gurmeefestival.
Festivali raames pakub Läti tippkokk Mārtiņš Sirmais (Restaurant 3) kolmel õhtul hooajalistest toiduainetest valmistatud tänapäevast Läti kööki eksklusiivses viiekäigulises menüüs.
Tutvustame teile üht Läti kuulsaimat kokka, kes valmistab ja serveerib Riia gurmeefestivali road. Tippkokk Martins Sirmais on maailma maitsete asjatundja, kahe Riia restorani omanik ning populaarse kultuuri- ja kokasaate Food Cult saatejuht Lätis. Ta on tuntud kui omapärase stiiliga kokk, kellele meeldib lisaks toiduvalmistamisele ka toidust ja selle väärtusest rääkida.
Menüü 52€ (ettemaksuga 46€)
Nüüd on vabalaud.ee püsikliendina olles ja restorani reserveerides võimalik koguda boonuspunkte! Kogutud boonuspunkte on võimalik välja vahetada vabalaud.ee kinkekaardi vastu.
Enda konto alt saate ka sõpradele kergesti nende nimele laua panna - punkte teenite aga teie!
Mugavat reserveerimist ja punktide kogumist!
vabalaud.ee meeskond

|