2011/2012 hooaja parimad toidukohad on selgunud ja Hõbelusikad jagatud

15. aprill, 2012

Toidukultuuri– ja elamuste väärtustamiseks loodud MTÜ Gastronomy Society of Estonia korraldab juba kuuendat aastat gastronoomikonkurssi, mille võitjatele jagatakse Hõbelusikaid. Hõbelusika auhind on tunnustuseks söögikohale ja märgiks kliendile heast teenindusest ja meeldivast maitseelamusest.

Neljapäeval, 12. aprillil toimunud auhinnatseremoonial Tallinna Teletornis selgusid võitjad 10. erinevas kategoorias. See on kord aasta tehtav sügav kummardus parimatest parimatele tegijatele, nii toitude kui teeninduse vallas.

Kategooria „Parim gurmeerestoran“ võitja on Tschaikovsky.
Nominendid on:
Restoran Nevskij
Restoran Ö
Kategooria „Parim restoran“ võitja on Dominic.
Nominendid on:
Restoran Leib Resto ja Aed
Restoran Moon
Restoran Ribe
Kategooria „Parim kohvik“ võitja on Supelsaksad
Nominendid on:
Werner
Cafe More
Kategooria „Parim pubi“ võitja on Põrgu.
Nominendid on:
Chicago
Amps
Kategooria „Parim rahvusrestoran“ võitja on restoran Neh
Nominendid on:
Trattoria La Bottega
Restoran Chedi
Kategooria „Parim pererestoran“ on OKO resto
Nominendid on:
Restoran Lucca
Restoran Rucola
Kategooria „Parim lounge/vinoteek“ võitja on Il Gallo Nero vinoteek.
Nominendid on:
Butterfly lounge
Museum lounge

Parima teenindusega söögikohaks valiti Pärnu kohvik Supelsaksad.

Parima koka tiitel omistati Allar Oeseljale restoranist Dominic.

Välja anti ka üllatusauhind, mis läks Martin Breuerile, restoranide Alexander ja Neh ühele omanikule, kes on kohtunike hinnangul tõstnud oma restoranidega Eesti restoranikultuuri taset tervikuna.


Vaata ka teisi artikleid