Reserve

Kolm Sibulat – golden on the outside, full of surprises inside…

Total rated: 68

Sergei Golovko; Sommelier: Paul Ojam

40

Maakri 19/1, Tallinn, Harju County, 10145

Mon     11:30 - 23:00  
Tue     11:30 - 23:00  
Wed     11:30 - 23:00  
Thu     11:30 - 23:00  
Fri     11:30 - 23:00  
Sat     13:00 - 23:00  
Sun     Closed  

KITCHEN: crispy gold on the outside, a surprise of flavours inside…
Kolm Sibulat (Three Onions) is positioned somewhere between fast and slow food. Equally distant from both, yet combining the best aspects of each. On our menu, you’ll find noodle dishes, pearl couscous with Middle Eastern spices, Mediterranean hummus, Thai-style red lentil soup, and spicy Korean kimchi.
We’re often asked to define the cuisine of Kolm Sibulat. The easiest answer is: fusion-confusion — it all depends on which direction the wind of inspiration is blowing from. One thing is certain: everything coming out of our kitchen is crafted with love and uniquely ours.
Kolm Sibulat
Kolm Sibulat was born three years after we opened our first restaurant, Moon. It was our chefs, the true “artists”, who initiated the idea — Moon has its own distinct style, which limits the use of certain ingredients and concepts. That’s why we created Kolm Sibulat on the edge of Kalamaja and Pelgulinn — a charming place we like to call Moon’s little brother.
Even though these two spots are quite different, they share a common soul: “An unusual name, an unusual location – but otherwise a very down-to-earth place.”

In Estonia, Russian people have long been affectionately nicknamed “onions” – that’s where our inspiration (and a bit of self-irony) comes from. There are three of us “onions”, so it only made sense to call ourselves Kolm Sibulat. We look forward to welcoming you!

Always ready to surprise you,
Roman, Igor & Jana

Green Footprint
At our new location, we’ve embraced more sustainable practices:
Water – We serve filtered tap water using the Groche filtration system. It uses carbon filters, reducing packaging waste and controlling water use.
Food – Plant-based and vegan options have always had a strong presence in our menu. Since the move, our ramen has reached a new level: our chef now makes all noodles from scratch using organic grains from Koksvere Mill, milled and kneaded on-site. A long process, but well worth the effort.
Drinks – We support local producers: craft lemonades from Õie and Ingli, and Estonian beers from Põhjala and Pühaste. Our wine list is focused on European selections to help reduce our carbon footprint.

Reservation

We wish to stay for longer than 3 hours
Business meeting
Birthday
Wedding anniversary

I wish to receive the vabalaud.ee newsletter and special offers
Add a new comment
Tiiu 10:48 08.03.2025

Külastuse kogemus oli suurepärane. Teenindaja oli üli meeldiv, sobralik ja hooliv. Toit oli maitsev ja vein hea kvaliteediga. Kogu öhustik soosis meeldivat nautlemist ja vaba aja veetmist.

Aet 16:43 06.03.2025

Supersüdamlik teenindus ja toit väga maitsev.

Jaanika 10:10 23.02.2025

Maitsev toit, eriti hea, mida soovitan karamelliseeritud juustukook. Eelroad väga maitsvad. Pearoog- part väga kiisuväärt, veisesteik aga liialt üle kastmega pakutud, oleks soovinud enam liha maitset tunda. Kindlasti märkimisväärselt hea asukohga ja igati soovitan!

Renate 09:48 14.01.2025

Teenindus oli meeldiv ja noor teenindaja abivalmis. Toidud olid nii ja naa, eelroogadest veiseliha carpaccio ja baklažaan maitsesid hästi, praadidest parim oli seekord part ja veiseliha ramen, steik ja karpkala olid kuivad (liha lahti lõigatud), võibolla olid ootused praadidele suuremad. Magustoidud kõlasid menüüs huvitavalt, teostus ilus aga liiga magusad.

Marika Raiski 11:17 28.12.2024

Teenindus oli meeldiv ja viisakas. Toit oli seekord 50/50. Tellisime kala ja parti. Olen alati tellinud Kolmes Sibulas parti ning seni pole pettunud, kuid seekord oli part sitke ning pidin osa alles jätma. Ka partner proovis parti ja kinnitas sama. Edaspidi vist ei julge seal enam parti võtta. Kahju. Samas karpkala ja tiramisu olid väga head.

Mare Adamson 10:11 01.06.2024

Kõik oli meeldiv.

Küllike 08:24 24.03.2024

Sünnipäev õnnestus suurepäraselt.

Marje Jõgi 13:53 20.10.2023

Meie seltskond jäi kõigega väga rahule!Eriti suured tänusõnad teenindajale!

Meeli Roosalu 15:04 12.10.2023

Kõik oli väga meeldiv, mulle ja ka minu kaaslasele. Soovin edu!

Jaana 12:06 22.06.2023

Väga mõnus keskkond, meeldiv teenindus ja suurepärane toiduelamus!

Reet 12:07 26.02.2023

Valisime "Kolm sibulat" toidu pärast.

Seppo 11:54 06.02.2023

Very lovely place! Food, especially appetizers were excellent and service very friendly!

Evo Sepp 13:09 03.12.2022

Hea toit, hubane koht.

Jaana Lindberg 08:34 18.04.2022

Ruoka oli jälleen kerran erinomaista. Annokset olivat niin kauniita, maittavia ja riittävänkokoisia. Kiva huomata, että taso on säilynyt sitten viime vierailun (siitä on jo useampi vuosi). Henkilökuntakin on edelleen parasta laatuaan. Kertakaikkisen upea ruokanautinto jälleen kerran. Kiitos.

Pille-Riin 08:48 10.02.2022

Tipptasemel köök!

Piret 09:36 24.01.2022

väga armas teenindus oli. Toit maitses, aga ramen ei olnud eriti jaapanipärane.

Getter Anett Arro 13:03 01.01.2022

Teenindus oli suurepärane

Margit 06:50 04.11.2021

Pean ka eelköige kiitma eriti meeldivat teenindust ja seda suht noore teenendajaga,mis tundub olevat haruldus.Toit oli maitsev eelroogadest magustoiduni,meie jàime vàga rahule

Eeli 10:25 01.11.2021

Väga maitsev toit ja hea teenindus

Urve 13:53 28.09.2021

Maitsev toit ja hea atmosfäär