Moodne Eesti köök on endasse koondanud parima rahvastelt kellega on sajandite jooksul elanud. Seega tundus väga sobilik külla kutsuda meie hea sõber Taanist - Carsten Andrè Korsnes, et üheskoos tähistada MEKK-i 11. sünnipäeva.
Carsten on selleks õhtuks kokku pannud maitseküllase neljakäigulise menüü, mis annab Teile aimu, kust on saanud oma mõjutusi Eesti köök.
Igapäevaselt peab Carsten peakoka ametit restoranis Krebsegaarden, mis on üks külastatumaid Taanis.
Seega tasub 26. veebruari õhtul oma sammud MEKK-i seada, sest nii harukordset võimalust ei saa ometi mööda lasta!
A friend is coming over - Krebsegaarden dinner
Starter
Krebsegaardens Crayfish salad
Starter II
"SKrei"
Norwegian "Persetorsk", smoked cod roe, glazed carrots and sauce Hollandaise
Main Course
Shank of lamb
Slow cooked shank of lamb | pommes fondant |demi-glace
Dessert
Marinated pears
almond crumble | sheep milk yogurt I honey meringue