Septembris on Villa Ammende hotellil ja restoranil 20 aasta juubel!
Juubelikuu tippsündmuseks on õhtusöök-rännak koos Drappier šampanjamaja esindajaga, sest kuidas siis ikka juubelit pidada kui mitte šampanjaga.
Champagne Drappier on Kirde-Prantsusmaal paikneva Champagne piirkonna kaguosas Cote des Bar’is (Urville’i külas Aube’s) asuv viinamarjakasvataja ja šampanjatootja (Négociant Manipulant, NM) aastast 1808. Champagne Drappier’i peetakse üheks parimaks butiik-šampanjatootjaks maailmas. Tegemist on väärika šampanjamajaga, veidi peidetud pärliga.
ChampChamber tegevjuht Kristel Voltenberg toob sellele erilisele õhtuöögile Villa Ammendes külla šampanjamaja esindaja Eric Maillot, kes šampanjamaja tegemistest ja šampanjadest lähemalt räägib.
Lisaks maitsenaudingutele ja teadmistele šampanjadest viib see õhtusöök Teid läbi Villa Ammende terve maja, tuba toalt, emotsioon käsikäes ajalooga, mille sarnast õhtut Te varasemalt kogenud ei ole.
Juubeli õhtusöögi menüü
Suupisted:
Munakreem ja kaaviar
Muna, kaaviar/ ja kuivatatud munakollane
Pardi- confit’i trühvel
Trühvlimajonees ja seemnekrõps
Krevetitartar
Jõhvikageel ja friteeritud sammal
Pearoog:
Veisesisefilee
Petersellijuurekreem, aedviljad ja punase veini kaste
Juubelitort
Drappier šampanjad:
Carte d´Or
Blanc de Blancs
Rose de Saignée
Cuvee Charles de Gaulle
Ratafia de Champagne
Õhtusöögi rännak viib Teid läbi kogu Villa Ammende maja, seega on kohtade arv piiratud. Broneeri kohe, et endale koht kindlustada.