Õhtusöök Andre Farmiga restoranis Antonius

Ülikooli 15, Тарту, Тартумаа, 51003

Tartu toidu- ja veinifestival toob restorani Antonius sel aastal Andre Farmi!

Andre Farm on Kambja vallas asuv farm, kus lehmi kutsutakse Mummukesteks, neid hellitatakse kallistustega, nendega koos mediteeritakse. Lehmad hoolivad siin inimestest ja inimesed teevad kõik võimaliku, et loomadel oleks hea ja turvaline keskkond.

2015. aastal alustati Mummukeste piimast juustu valmistamisega. Valmistatakse Gouda tüüpi, erinevate maitsete ja laagerdusaegadega kvaliteetjuustu. Andre Juustufarmi juustude näol on tegemist esimeste Eestis valmistatud toiduainetega, mis pälvinud nii olulisi rahvusvahelisi kui ka kodumaiseid tunnustusi.

Toidu- ja veinifestivali õhtusöögil valmistab restorani Antonius peakokk Reimo Tättar 5-käigulise õhtusöögi, kus Andre Farmi juustud ühel või teisel kavalal moel toitudes oma koha leidnud. Andre Farmi pererahvas tuleb ja tutvustab aga ka kohapeal oma lugu, tänast toimimist ja tulevikumõtteid.