Restorani Antonius kevadsuvise menüü esitlusõhtusöök Rein Kaselaga

Ülikooli 15, Tartu, Tartu maakunta, 51003

3. mail toome koos tippsommeljee Rein Kaselaga 9-käigulise õhtusöögi jooksul teieni maitsed meie uuest à la carte menüüst!

Meie uus kevadsuvine menüü on kohal!
Selleks, et saaksite uutest maitsetest maksimaalselt osa, toome teieni uue à la carte menüü 9-käigulise õhtusöök-degustatsiooni!

Menüüd esitleb Taavi Adamson, kes tegutseb restorani Antonius peakokana alates uuest aastast. Taavi on enne Eestisse naasmist veetnud üle 10 aasta Londonis, omandades seal laiahaardelise kogemustepagasi.
Uus kevadsuvine menüü on restoranis Antonius esimene täielikult tema käe all valminud menüü.


Maitsenaudingute täiendamiseks liitub meiega esitlusõhtusöögi puhul aga legendaarne Eesti tippsommeljee Rein Kasela!
Rein on just selleks õhtuks valinud uute toitude juurde kõige paremini sobivad veinid ning neid tutvustab ta ise ka kohapeal.