Kutsume kõiki aasta viimasel päeval Black Rose pubisse.
Meie peakokk Ivari Kuimet on koostanud vaid selleks päevaks maitsva aastavahetusemenüü,
mille toel jaksad pidutseda uude aastasse välja.
Pubi avatud 12.00 – 04.00 Sissepääs tasuta
12.00 – 24.00 muusika valik Spotify ja aastavahetuse ülekanne telekanalilt
00.30 alustab tantsuks ansambel Apelsin, vahepalad DJ-lt
Reserveeringud pidulike menüüdega: 12.00 – 15.00
Õhtusöögid VÄLJAMÜÜDUD!
Pidulik 3-käiguline aastavahetuse menüü (osta ette ja vali road kohapeal)
EELROOG
SUUPISTEVAAGEN kanatiivad, kevadrullid, sibularõngad, juustupallid, bataadipulgad,
küüslauguleivad, mustad juustunagitsad, dipikastmed
SAKUSMENDI TALDRIK heeringas, sibul, soolapekk, hapukurk, seened, küüslauk, leib (sama mis põhimenüüs)
PEAROOG
KAUAKÜPSETATUD PARDIKOIB vürtsine punane kapsas, kartulipüree, marjane kaste
LÕHEFILEE miso, sojaoad, basmati riis, wakame, teriyaki kaste
VÜRTSIKAD KIKERHERNEPALLID ürdiriis, värske salat, punase karri-kookosekaste
DESSERT
BAILEYse TOORJUUSTUKOOK šokolaadiglasuur, marjad
SORBEEVALIK bezee, marjad (G,L)
Valge vein: Sartori di Verona Villa Mura Pinot Grigio delle Venezie IGT, Italy
Punane vein: Fattoria Di S.Quintino Cianti DOCG, Italy
Õlu – Saku Originaal
Pidulik 2-käiguline aastavahetuse menüü (osta ette ja vali road kohapeal)
PEAROOG
KAUAKÜPSETATUD PARDIKOIB vürtsine punane kapsas, kartulipüree, marjane kaste
LÕHEFILEE miso, sojaoad, basmati riis, wakame, teriyaki kaste
VÜRTSIKAD KIKERHERNEPALLID ürdiriis, värske salat, punase karri-kookosekaste
DESSERT
BAILEYse TOORJUUSTUKOOK šokolaadiglasuur, marjad
SORBEEVALIK bezee, marjad (G,L)
Valge vein: Sartori di Verona Villa Mura Pinot Grigio delle Venezie IGT, Italy
Punane vein: Fattoria Di S.Quintino Cianti DOCG, Italy
Õlu – Saku Originaal