Saabumas on pikkade päevade ja lühikeste ööde aeg ning pärast pikka talve on ju hea end suvisemale lainele seada!
Kutsume teid hotelli & restorani Antonius suveterrassile veetma üht mõnusat ja sumedat õhtut suurepärase toidu ja muusika seltsis, millega kuulutame oma suvehooaja ametlikult avatuks!
6-käiguline õhtusöök toob teieni restorani värskeimad teosed ehk meie peakoka Reimo Tättari käe all on valminud uus restorani à la carte menüü ning just neid uusi roogasid on sel õhtusöögil esmakordselt võimalik proovida.
Kauni õhtu juurde kuulub kaunis muusika lauljanna Anna Lea Haameri esituses!
MENÜÜ
Burrata marineeritud köögiviljade, kataifi ja balsamico vinegretiga
Soave Classico DOC, Pieropan
Külmsuitsulõhe wakame ja spargliga
“Le Pas du Moine” Chateau Gassier Rose
Lamba hake marineeritud kurgi, vutimuna ja adžikaga
Orube Crianza, Solar Viejo
Hasselbacki maapirn hernekreemi ja krõpsuga
Grüner Veltliner, Gobelsburg
Pardi rinnafilee tuhakartuli ja Béarnaise kastmega
Chardonnay “Atrium” Torres
Passionivaht marjade ja käsitööjäätisega
Spätlese Cuvée, Burgenland, Weingut Kracher
PS. Vihmase ilma korral toimub üritus restoranis sees.