Villa Ammende pakub võimalust tähistada aastavahetust väärikalt ja elegantselt pidulikus õhkkonnas - õhtusöök klaveri- ja saksofonihelide saatel.
Pakkumisel on erimenüü, mille meie peakokk Mihkel Heinmets spetsiaalselt selleks õhtuks on loonud.
Peosaal avatakse kell 19:00
Tervituspokaal õhtusöögi alguses
5- või 7-käiguline pidulik õhtusöök serveeritakse kogenud teenindajate poolt vastavalt Teie tempole
Õhtusöök toimub pidulistele klaveri ja saksofonihelide saatel. Klaveril Indrek Oselein ja saksofonil Mati Tibar. Mõlemad muusikud on meie pikaajalised koostööpartnerid restoranis muusikalise programmi pakkumisel ja meie klientide ühed suurimad lemmikud. Muusikud esinevad eraldi, kuid on ka ühiseid palasid.
Õnnetina valamine
Südaöine šampanja
Ilutulestikku vaatame kõik koos Villa Ammende aiast
Dress Code: Dark suit
Õhtusöögi menüüd
5-käiguline menüü
Peakoka tervitus
Hanemaksa mousse, krõbeda kale kapsaga
Eelroog
Forell Meuniere ehk „Millersi naine“ fenkoli hautise, riivitud kartuli, punase kalamarja ja kreemise võikastmega
Eelroog
Käsitsi valmistatud ravioolid marineeritud seente täidise ja suitsutatud küüslaugu kastmega
Vahekäik
Mango sorbett
Pearoog
Madalküpsetatud lammas
serveeritud seente, petersellivarte, juurselleri, karamelliseeritud sarapuupähklite ja kreemja seenekastmega
Magustoit
Tarte tatin ehk tagurpidi õunakook vaniljejäätise ja kuivatatud marjadest marjakastmega
Magustoit
Nauding Eesti metsast ehk lugu kuusejäätisest ja samblast
7-käiguline menüü
Peakoka tervitus
Hanemaksa mousse, krõbeda kale kapsaga
Eelroog
Forell Meuniere ehk „Millersi naine“ fenkoli hautise, riivitud kartuli, punase kalamarja ja kreemise või kastmega
Eelroog
Käsitsi valmistatud ravioolid marineeritud seente täidise ja suitsutatud küüslaugu kastmega
Vahekäik
Mango sorbett
Pearoog
Tursafilee küpsetatud temperatuuril 35°C selitatud vaniljevõi, fenkoli ja rohelise herne hautisega
Pearoog
Laagerdunud pardirinnafilee pärl cous-cousi ja laagerdunud juustuga
Pearoog
Madalküpsetatud lammas serveeritud seente, petersellivarrte, juurselleri, karamelliseeritud sarapuupähklite ja kreemja seenekastmega
Magustoit
Tarte tatin ehk tagurpidi õunakook vaniljejäätise ja kuivatatud marjadest marjakastmega
Magustoit
Nauding Eesti metsast ehk lugu kuusejäätisest ja samblast