Pidulik aastavahetuse õhtusöök Villa Ammende restoranis

Mere pst 7, Pärnumaa, 80010

Villa Ammende pakub võimalust tähistada aastavahetust väärikalt ja elegantselt pidulikus õhkkonnas - õhtusöök klaveri- ja saksofonihelide saatel.

Pakkumisel on erimenüü, mille meie peakokk Mihkel Heinmets spetsiaalselt selleks õhtuks on loonud.

Peosaal avatakse kell 19:00

Tervituspokaal õhtusöögi alguses
5- või 7-käiguline pidulik õhtusöök serveeritakse kogenud teenindajate poolt vastavalt Teie tempole
Õhtusöök toimub pidulistele klaveri ja saksofonihelide saatel. Klaveril Indrek Oselein ja saksofonil Mati Tibar. Mõlemad muusikud on meie pikaajalised koostööpartnerid restoranis muusikalise programmi pakkumisel ja meie klientide ühed suurimad lemmikud. Muusikud esinevad eraldi, kuid on ka ühiseid palasid.

Õnnetina valamine
Südaöine šampanja
Ilutulestikku vaatame kõik koos Villa Ammende aiast


Dress Code: Dark suit

Õhtusöögi menüüd

5-käiguline menüü

Peakoka tervitus
Hanemaksa mousse, krõbeda kale kapsaga

Eelroog
Forell Meuniere ehk „Millersi naine“ fenkoli hautise, riivitud kartuli, punase kalamarja ja kreemise võikastmega

Eelroog
Käsitsi valmistatud ravioolid marineeritud seente täidise ja suitsutatud küüslaugu kastmega

Vahekäik
Mango sorbett

Pearoog
Madalküpsetatud lammas
serveeritud seente, petersellivarte, juurselleri, karamelliseeritud sarapuupähklite ja kreemja seenekastmega

Magustoit
Tarte tatin ehk tagurpidi õunakook vaniljejäätise ja kuivatatud marjadest marjakastmega

Magustoit
Nauding Eesti metsast ehk lugu kuusejäätisest ja samblast

7-käiguline menüü

Peakoka tervitus
Hanemaksa mousse, krõbeda kale kapsaga

Eelroog
Forell Meuniere ehk „Millersi naine“ fenkoli hautise, riivitud kartuli, punase kalamarja ja kreemise või kastmega

Eelroog
Käsitsi valmistatud ravioolid marineeritud seente täidise ja suitsutatud küüslaugu kastmega

Vahekäik
Mango sorbett

Pearoog
Tursafilee küpsetatud temperatuuril 35°C selitatud vaniljevõi, fenkoli ja rohelise herne hautisega

Pearoog
Laagerdunud pardirinnafilee pärl cous-cousi ja laagerdunud juustuga

Pearoog
Madalküpsetatud lammas serveeritud seente, petersellivarrte, juurselleri, karamelliseeritud sarapuupähklite ja kreemja seenekastmega

Magustoit
Tarte tatin ehk tagurpidi õunakook vaniljejäätise ja kuivatatud marjadest marjakastmega

Magustoit
Nauding Eesti metsast ehk lugu kuusejäätisest ja samblast