Imeline 5-käiguline õhtusöök liharestoranis MEAT Resto & Butchery

Rannamõise tee 38d, Tallinn, Harjumaa, 13516

Õhtusöögi erikülaliseks on spetsiaalselt kohale lennanud veinimaja "Delas & Fréres“ esindaja , kes võtab kaasa lisaks õhtusöögil serveeritavatele veinidele ühe üllatusveini!

Seekordne erimenüü koos väljavalitud veinidega näeb välja järgmine:
1. Siia tartar marineeritud spargli ja ahjuporruaioliga
2016 Cotes du Rhone Blanc , „Saint-Esprit“
2. Kõrvetatud metspardicarpaccio kadakase balsamico ja micro salatimiksiga
2015 Tavel Rose, „La Comballe“
3. Tomaticonsome’ võis küpsetatud piprase kanamaksa ja köögiviljasalsaga
2015 Cotes du Rhone Rouge, „Saint-Esprit“
4. Veise tornedo rossini minköögiviljade ja metsamarjakastmega
2014 Chateauneuf-Du-Pape Rouge „Haute Pierre“
5. Halvaa-mandlimousse soolase karamelli ja sidrunibeseega
2015 Muscat de Beaumes de Venise, „La Pastourelle“

Hõrkude roogade eest vastutab Chef de cuisine KALVI SEDRIK.

Delas & Fréres on ca 160 aastat tagasi Põhja-Rhône's rajatud veinimaja, mis oma tänapäevase nimetuse „Delas & Fréres - Delas ja vennad“, sai eelmise sajandi alguses asutaja Philippe Delas poegade Henri ja Florentin järgi, kui viimased veinimaja juhtimise oma õlgadele võtsid.
Delas & Fréres´le kuulub üle 30ha viinamarjaaedu Põhja Rhône´ kõrgelt hinnatud Hermitage, Coindreu ja Saint Joseph piirkondades ning tal on pikaajaliseid partnerid viinamarjakasvatajate näol Lõuna Rhône´ tuntuimates Chateauneuf du Pape ja Cornas piirkondades.
1977 aastal ühendati jõud väljapaistva Champagne Deutz šampanjamõisaga ning alates 1993 aastast konsulteerib veinimaja maailmakuulus Rouzaud perekond, kes haldab ka Louis Roedereri šampanjamaja ning mitmeid Bordeaux´ Grand Cru Classe veinimõisaid.
Täiendav info veinimaja kohta: http://www.delas.com