Lihavõttejänkud kutsuvad Sind pühapäeval, 16. aprillil 12-15:00 kevad-brunch`ile Meistri Café Lyoni! Lauad on hõrgutistest lookas, valikus erinevaid lihavõttesuupisteid, salateid, pirukaid ja kooke.
KEVAD-BRUNCH`I MENÜÜ MEISTRI LYONIS
LIHAVÕTTETERVITUS
Koksimunad / parimad küpsetised / 2 munamääret
SOE TOIT
- Prantsuspärane soolane crêpe seasingi ja Emmentali juustuga
- Magus crêpe värskete puuviljade ja maiasmoka jogurtiga
KÜLMLAUD
- Ehtsa võiga valmistatud lahtine lehttainapirukas räime ja muna-punasibulakreemiga
- Waldorfi salat teralise Prantsuse sinepi ja krõbeda kappariga
- Rukolasalat ahjus küpsetatud „ Laura“ kartuli ja muna-smetana-kastmega
- Muna-kuskussisalat tomati, käsitsi valmistatud klassikalise majoneesi ja musta pipraga
- 12 tundi soolatud forell värske tilli ja punapeediga
- Madalal temperatuuril küpsetatud kanaliha vürtsikas valge veini leemes
- Krõbe brioche & seasisefilee muna-mädarõikasalatiga
- Linnumaksapasteet marineeritud kurgi ja musta leivaga
- Lyoni lihavõtte-quiche
MAGUSALAUD
Lyoni kohapeal käsitööna valminud küpsetised
Hind täiskasvanule 19.90€
7-14aastastele 14€
3-6aastastele 6€
alla 3-aastastele tasuta.