Lihavõttejänkud kutsuvad Sind pühapäeval, 16. aprillil 12-15:00 kevad-brunch`ile Viru Lyoni restorani!
Lauad on hõrgutistest lookas, valikus erinevaid lihavõttesuupisteid, salateid, pirukaid ja kooke.
KEVAD-BRUNCH`I MENÜÜ
LIHAVÕTTETERVITUS
Koksimunad / parimad küpsetised / 2 munamääret
SOE TOIT
Prantsuspärane soolane crêpe suitsutatud seasingi ja Hollandi kastmega
Magus crêpe värskete puuviljade ja maiasmoka jogurtiga
KÜLMLAUD
Tursamaksasalat Prantsuse sinepi ja krõbeda kappariga
Ehtsa võiga lehttainarull räime ja muna-punasibulamarmelaadiga
Rukola ja rohelise sibula salat võis küpsetatud varajase kartuli ning muna-smetana-kastmega
Muna-kuskussisalat tomati, käsitsi valmistatud klassikalise majoneesi ja forellimarjaga
12 tundi soolatud ning viinaga maitsestatud forell värske tilli ja musta pipraga
Ürtide ja vürtsidega marineeritud kana
Täidetud krõbe kukkel Prantsuse munapudru ja värskete ürtidega
Röstitud lihapallid pikantses Bloody Mary kastmes
Spinati ja Cheddari juustu strata
Lyoni lihavõtte-quiche
MAGUSALAUD
Lyoni kohapeal käsitööna valminud küpsetised
Hind täiskasvanule 19.90€
7-14aastastele 14€
3-6aastastele 6€
alla 3-aastastele tasuta