Vabalaud.ee kodulehe uuendused ja uus liituja restoran Uzbekistan

25. March, 2015

Vabalaud.ee on teinud kolm suurt uuendust kodulehel ning lisaks toome teieni uue liituja.

Esiteks on meil nüüd uus veebidisain, mis töötab ka kõikides nutiseadmetes ja mis on loodetavasti mugavam ja info lihtsamini leitav.

Teiseks on meil Eesti detailseim otsingusüsteem sobiva restorani leidmiseks. Otsingukasti kirjutades tulevad nähtavale soovitud otsingusõnad ja lisaks on olemas ka nn otsingupilv, mis avaneb kui klikkida "märksõnad" kastil.

Kolmanda ja ehk olulisema muudatusena oleme toonud esile reaalajas reserveerimise võimaluse. Kui antud võimalus oli juba osadel restoranidel olemas ka eelnevalt, siis nüüd oleme toonud selle ka esilehele otsingu juurde. Valides inimeste arvu, kuupäeva ja kellaaja saate reaalajas küsida, kas teile on lauakoht olemas ning seejärel reserveeringu teostada. Restoranid saavad ise otsustada oma lahtioleku ajad, samuti saavad määrata isikute arvu, keda sellisel viisil reaalajas teenindatakse. Kui restoran pakub reaalajas reserveerimist, siis on vastav info olemas reserveerimise vormi juures.

Loodame et tehtud uuendused ja muudatused on Teile meelepärased ja leiate meie kodulehelt endale sobivad pakkumised ja õhtusöögid ning lisaks ka võimalus kiirelt infot küsida ja laud reserveerida.

AVA UUDISKIRI SIIT


Lugupidamisega,
vabalaud.ee meeskond


Check other articles