Eesti parim söögikohtade otsingumootor paranes veelgi

21. May, 2015

Kui täna said sa otsida söögikohti köögi, linnaosa, lisateenuste, lapsesõbralikkuse või mitmete teiste kriteeriumite järgi, siis alates sellest nädalast on võimalik restoranide ja teiste toidukohtade otsingul kasutada ka enda asukohta.

Kitsendada saab otsingutulemusi ka ainult enda asukohale lähedal asuvate söögikohtade näol, nii et kui otsite näiteks kalaroogasid pakkuvaid restorane, on võimalik täiendavalt määrata, et nad peavad asuma näiteks teie asukohast kuni 5 km kaugusel. Nutitelefoni kasutajad kes liiguvad pidevalt ringi, saavad sellest veelgi rohkem kasu, sest otsing toob välja ka mõnesaja meetri kaugusel asuvad söögikohad.

Asukoha määramisel näidatakse ka kaardil täpselt ära kus süsteem arvab, et te asute ja saate seega ise hinnata kas positsioneerimine oli piisavalt täpne. Lauaarvuti kasutajate puhul ei pruugi asukoha määramine süsteemi poolt nii täpne olla, kui näiteks nutiseadmest kasutades, seega tasub sellega arvestada.

Lisaks oleme muutnud otsingut selliselt, et iga muudatuse peale otsinguvormil kuvatakse teile koheselt tulemused ilma otsi nuppu vajutamata. Usume et selle alusel on teil mugav filtreerida oma soovitud tulemusi veelgi kiiremini.

Mugavat kasutamist!
vabalaud.ee meeskond


Check other articles